Opinie: Principala greșeală a femeilor în relații este aceasta.

De fapt, orice bărbat are nevoie de o femeie pe care va încerca să o mulțumească. Nu ea pe el, ci el pe ea.

Dar dacă se întâmplă invers, nu așa cum am fost învățate să gândim?…

Nu-i da bărbatului nimic, doar permite-i să te mulțumească. Tineri și bătrâni, creștini și musulmani, albi și negri, bogați și săraci, tuturor bărbaților le place să ne slujească. Nu există excepții și nu pot exista.

Acesta este adevărul suprem, care ar trebui să fie evident pentru orice femeie, dar din anumite motive marea majoritate trăiesc de parcă lumea ar funcționa altfel, de parcă noi ar trebui să le facem pe plac bărbaților, și nu invers.

”Femeia ar trebui să fie gospodină în bucătărie, regină în public și prostituată în pat”. – această expresie stupidă este incorporată în capul multor femei. Și au luat-o drept adevăr, adevăr care nu necesită dovezi. Știi, poți lua orice ca pe o axiomă. Dar acest lucru nu înseamnă că afirmația pe care ai numit-o axiomă este de fapt una.

Nu trebuie să fii prostituată în pat, gospodină în bucătărie sau regină în public. O regină care își scoate coroana acasă și se sufocă încercând să-i facă pe plac bărbatului este o priveliște amuzantă și jalnică. Nu trebuie să faci pe plac nimănui. Nu este în natura noastră, a femeilor. Prin natură suntem consumatori. Este în natura noastră să luăm: pâine, spectacole, emoții, energie.

Discuțiile despre dăruire au venit mai târziu, când eram deja atât de răvășite, încât bărbații s-au răzvrătit, ne-au strâns șuruburile și ne-au cerut să ne cunoaștem locul, arătându-ne spre covorul de la intrarea în peșteră. Înainte pe aceste covoare bărbații dormeau și nu bâzâiau. Acestea sunt covoarele lor. Este în natura lor să dăruiască, adică să facă pe plac. Iar nouă ni se cuvine să luăm.

De fapt, bărbatul trebuie să fie prostituată în pat, maistru în bucătărie și rege în public, iar noi nu datorăm nimic nimănui, pentru că suntem femei și asta spune totul.

Autor: Elena Miro