„În loc să merg la sală, mă îmbrac în negru”: 14 reguli de viață ale Monicăi Bellucci.

Monica Bellucci a cunoscut succesul după 30 de ani, iar fericirea maternității la aproape 40 de ani… Actrița este în topul celor mai frumoase femei din lume, demonstrând că poți arăta luxos la orice vârstă, iar frumusețea adevărată nu are termen de valabilitate…

Regulile de viață ale Monicăi Bellucci

1. În loc să merg la sală, port negru – este mult mai practic și mai frumos.

2. Când eram foarte tânără voiam să le demonstrez tuturor că am și creier. Acum nu-mi pasă.

3. Să fii frumoasă la 20 de ani este firesc. Totuși, când ești frumoasă la 35 sau 55 de ani, aceasta este deja o poziție în viață.

4. Nimeni nu ne aparține: nici soții, nici copiii noștri. Putem doar împărtăși ceva cu oamenii pe care îi iubim.

5. „Respect secretele. Doar oamenii adulți știu să le păstreze.

6. Nu mi-aș dori niciodată să mai am douăzeci de ani.

7. A-ți vopsi buzele – este un gest erotic, frumos și senzual. Acesta este un ritual transmis de la femeie la femeie, așa cum obișnuiau să facă mama și bunica mea. Este foarte emoționant să-mi amintesc cum bunica, la vârsta de 80 de ani, își vopsea buzele înainte de a ieși din casă. Și era un gest îndrăzneț: ea arăta că încă vrea să placă și să fie tânără.

8. O legătură profundă cu un bărbat este posibilă doar dacă aveți copii împreună. Nu este un accident că i-ai născut de la această persoană. L-ai ales, nu este doar o coincidență, este soarta.

9. Uneori poți întâlni un ticălos infernal care te va înnebuni. Demonii omului sunt la fel de atrăgători ca și virtuțile.

10. Mantra mea este: mănâncă, iubește, trăiește!

11. Frumusețea – este o șansă mare, nu poți decât să fii recunoscătoare pentru asta. În plus, va trece, trebuie doar să aștepți. Un om înțelept a spus: frumuseții i se acordă doar trei minute, apoi trebuie să fii capabilă să ții privirea oamenilor asupra ta.

12. Ești frumoasă atunci când te consideri frumoasă. Nu contează ce cred alții.

13. Mă simt bine și confortabil singură cu mine, dar nu pentru că sunt frumoasă. Cunosc mulți oameni foarte frumoși viețile cărora sunt groaznice. Și se simt foarte rău când sunt singuri. Să simți confortul interior – nu este despre cum arăți la exterior, ci despre cum te simți în interior. Sunt o persoană fericită pentru că am experimentat multă dragoste față de mine – am o familie foarte mare.

14. Timpul distruge totul. Să presupunem că aveți un măr roșu frumos. Va trece nu atât de mult timp și el se va ofili, va fi plin de viermi. La fel se întâmplă și cu oamenii.