Cum poți recunoaște un bărbat infidel în doar 2 minute? Urmează aceste 3 reguli simple.

Bloggerul american Nicole Moore din California se numește expertă în relațiile cu s*xul opus. După cum notează Nicole, ea are o experiență destul de bogată a relațiilor serioase, dintre care multe, din păcate, s-au încheiat cu trădare. Învățată de experiență amară, ea ne asigură că în doar două minute poate determina dacă bărbatul este infidel.

Fata a întocmit o listă cu 3 reguli de bază care te vor ajuta să demaști bărbatul infidel.

1. Fotografia de pe ecranul telefonului

Mai întâi, verifică screensaver-ul de pe telefonul iubitului tău. Dacă înainte a fost o fotografie drăguță cu voi doi și brusc a schimbat-o, acesta este un motiv serios de a te gândi.” –  spune Nicole. Potrivit ei, bărbații pot schimba imaginea intenționat, astfel încât alte fete să nu suspecteze o potențială rivală. Ea însăși a ajuns în situații similare. De aceea, știe despre ce vorbește. Nicole recunoaște că încă regretă că nu și-a întrebat iubitul de ce a schimbat imaginea.

Dacă ți se întâmplă asta, întreabă-ți partenerul: „Sunt curioasă, am observat că ai schimbat fotografia de pe ecranul de blocare, de ce?” Dacă inventează scuze și devine nervos, atunci există șanse mari să te înșele.

2. În cel mai neașteptat moment, cere-i bărbatului telefonul său.

Dacă partenerul nu are nimic de ascuns, atunci îți va oferi gadgetul fără întrebări. Și nici măcar nu este vorba despre verificarea telefonului. Doar urmărește reacția bărbatului. Cel care te înșală poate face un adevărat scandal astfel încât nimeni să nu-i atingă dispozitivul electronic (cel mai probabil cu corespondența și fotografiile altor fete. Sau băieți…).

3. Pauze lungi în comunicare.

Dacă vă întâlniți și comunicați mai rar, atunci merită să fii precaută.

Pentru orice cuplu este foarte important să comunice pe parcursul zilei sau să se informeze unul pe celălalt ce se întâmplă. Unui bărbat infidel îi va fi dificil să țină legătura tot timpul, pentru că cel mai probabil va trebui să dispară câteva ore. Într-o astfel de situație, Nicole recomandă să-ți întrebi iubitul unde a fost în acest timp. Dacă se enervează sau se jenează, acesta este un semn rău.