10 motive pentru care majoritatea bărbaților sunt incapabili să facă față unei femei empatice.

Această femeie este o adevărată comoară.

Unii oameni nu suportă adevărul, iar o femeie empatică este întruchiparea adevărului: este directă, reală, își exprimă dragostea deschis, fără să-și rețină emoțiile și să le proceseze la cel mai profund nivel. Și deși unii bărbați recunosc imediat astfel de femei ca fiind adevărate comori, majoritatea sunt speriați de aceste femei oneste, deschise și puternice.

Femeile empatice au suflete profunde, complexe – suflete care pot deveni un adevărat ocean de dragoste pentru partenerii lor. Dar, din păcate, unii bărbați sunt incapabili să facă acestor suflete minunate și iată de ce:

1. O astfel de femeie tratează relațiile personale foarte serios.

Ea este interesată doar de o relație reală, profundă și sinceră. Oamenilor empatici nu le plac cei care joacă jocuri crude cu ei. Fie te dedici complet relației, fie această relație va dura foarte, foarte puțin. Femeile empatice nu-și vor lega viața cu cei care se joacă cu inima și sentimentele lor și dintr-un motiv foarte întemeiat – nici ele nu vor face asta niciodată.

2. Ea pune întrebări. Multe întrebări.

Datorită empatiei femeia observă în bărbatul ei tot ceea ce îi pot spune cuvintele sau limbajul corpului, iar când bărbatul spune ceva ieșit din comun, ea nu ezită să-i pună întrebări – multe întrebări, care nu sunt întotdeauna comode. Un astfel de comportament enervează bărbații superficiali, în special atunci când femeile sunt capabile să recunoască instantaneu un comportament îndoielnic și, cu ajutorul a două sau trei întrebări clare, să afle ce li se ascunde.

3. Ea nu minte.

Femeile cu empatia ridicată simt emoțiile celorlalți la un nivel mai profund, de aceea recunosc adevărul și minciunile cu o acuratețe aproape supranaturală. Cu alte cuvinte, o astfel de femeie miroase minciuna de la un kilometru distanță și nu ezită să-i spună direct mincinosului despre asta.

4. Ea vede adevărul spus pe jumătate și scuzele.

Bărbatul ei poate crede că a inventat temeinic o altă scuză, dar o femeie empatică va înțelege aproape imediat ce se întâmplă. Ea știe când partenerul ei nu este pe aceeași lungime de undă cu ea și nu va aștepta până când el va binevoi să nu mai mintă, să se sustragă.

5. Ea știe perfect ce și pe cine vrea. 

Iar dacă se dovedește că nu corespunzi așteptărilor ei, o astfel de femeie nu va rămâne niciodată într-o situație care nu o face fericită. Ea nu se va mulțumi niciodată cu mai puțin decât ceea ce-și dorește și merită.

6. Vede în oamenii din jurul ei atât părțile bune, cât și rele. 

Deși își dorește să vadă doar ce e mai bun în oameni, datorită empatiei vede clar și părțile întunecate ale acestora. Dacă partenerul ascunde unele laturi mai puțin frumoase ale personalității sale, acestea, de regulă, ies repede la suprafață.

7. Este independentă și nu are nevoie de sprijinul nimănui.

Din anumite motive, unor bărbați li se par neatractive femeile puternice și independente, care sunt capabile să aibă grijă de sine și care nu au nevoie de un „umăr masculin puternic” pentru a se simți fericite. Și femeile empatice, de regulă, sunt așa.

8. Are o explozie de energie.

Toate sentimentele ei sunt incredibil de profunde și bogate și datorită acestui lucru pare pentru ceilalți o persoane profundă, energică, reală și strălucitoare – atât de strălucitoare încât nu toată lumea este capabilă să suporte lumina ei.

9. Nu tace dacă ceva nu i se potrivește.

Când bărbatul tratează femeia empatică mai rău decât merită, ea nu rămâne tăcută. Nu este una dintre acele femei care vor permite bărbatului să o umilească public, făcând-o să pară proastă. Desigur, bărbații care sunt obișnuiți să trateze femeile astfel – nu o vor plăcea.

10. Ea nu poate fi închisă într-o cușcă sau îmblânzită.

Deși iubește cu pasiune și înverșunare și este incredibil de credincioasă, nu poate fi îmblânzită sau închisă într-o cușcă, nici măcar în una de aur. Nu ar lăsa pe nimeni să o controleze.