”Învață să cunoști femeia cu care te întâlnești.” Iată ce ar trebui să știe bărbații despre femei.

Dacă bărbatul intenționează să construiască o relație lungă și puternică cu femeia, atunci trebuie să accepte faptul că nici el nu este o persoană ideală.

Adesea bărbații se consideră inteligenți și corecți, ceea ce le permite să se comporte în acest mod cu femeile, motiv pentru care cele autosuficiente și încrezătoare refuză relațiile cu ei.

Nu sunteți perfecți, la fel ca și femeile. Și voi ați putea să nu știți ceva, să nu înțelegeți și cu atât mai mult să nu cunoașteți cu ce se confruntă doar femeia.

Bărbații sunt educați să fie „capul familiei” și nu este vina celor care se consideră astfel. Cu acest lucru vor fi de acord chiar și femeile care nu pretind să conducă în relație. Cu toate acestea, dacă vrei să fii șeful, trebuie să ai înțelepciunea de a conduce și de a asculta dorințele tuturor „membrilor”. Să fii capul familiei nu înseamnă să comanzi, ci să gestionezi cu pricepere „statul” în care toți „cetățenii” trăiesc confortabil.

Adesea, bărbații consideră femeile ca fiind lipsite de inteligență. Aceasta este poate cea mai mare greșeală pe care o fac doar bărbații proști. Femeile nu sunt atât de proaste pe cât par, pur și simplu nu-și arată inteligența, ele încearcă mereu să fie drăguțe și flexibile în fața bărbaților, pentru a nu le prelua rolul de conducător.

Dacă bărbatul va începe lupta cu femeia, forțând-o să i se supună, fie va obține o sclavă cu voință slabă care va deveni umbra lui, fie un adversar puternic care va deveni tot mai furios și mai agresiv. Acest lucru vorbește despre faptul că nu trebuie să lupți cu femeia pentru întâietate în inteligență, succes și alte regalii. Femeia trebuie acceptată și iubită, chiar dacă în ceva este mai superioară și mai de succes decât tine.

Nu-i spune unei femei cum este ea, dacă de abia ai cunoscut-o, corespondezi sau comunici cu ea de câteva zile. Doar un bărbat prost va eticheta femeia, va crede părerile altora despre ea și va folosi serviciile unui astrolog pentru a înțelege ce fel de persoană este. Nimeni nu poate vorbi despre femeie mai bine decât ea însăși. Mai mult, nu trebuie să asculți femeia, trebuie să o observi și să înțelegi de ce acționează într-un fel sau altul într-o anumită situație.

Dacă femeia este pusă într-o situație dificilă, ea va lupta pentru supraviețuire, ceea ce o caracterizează pe partea bună, în ciuda metodelor de luptă.

Bărbații trebuie să înțeleagă că femeia este o persoană egală cu ei. Are defecte, nu știe ceva, nu poate face ceva, la fel ca și bărbatul. Dar asta nu o face mai rea, dimpotrivă o face o persoană care are nevoie de respect și aprobare la fel ca și bărbatul.

Învață să cunoști femeia cu care te întâlnești, să o înțelegi, să o accepți cu toate trăsăturile ei și nu o trata ca pe o sclavă, ca pe un lucru sau o proprietate care îți datorează ceva și atunci relația voastră cu siguranță va fi cea mai puternică.