Toate evenimentele se întâmplă cu un motiv. Nu există coincidențe.

Cunoașteți proverbul: „Profesorul apare când elevul este pregătit”? Aceste cuvinte explică perfect sincronicitatea.

Ai întâlnit un vechi prieten? Ai văzut pe cineva făcând sau spunând același lucru ca și tine? Ți s-a întâmplat ceva neașteptat? Te întrebi dacă ai fi putut evita asta? Ei bine, nu trebuie să-ți pui această întrebare, pentru că orice combinație de circumstanțe poartă un anumit mesaj.

Sincronicitatea și justificarea științifică a coincidențelor.

De fapt, nu există coincidențe, există doar sincronicitate, când totul se întâmplă dintr-un anumit motiv.

În viață totul este interconectat – fiecare coincidență și orice combinație de circumstanțe. Dar nu contează cât de mult te afectează. Totul ține de sincronicitate. Universul îți trimite în mod constant semnale, fie că este o zi perfectă în care totul îți merge bine, fie că este începerea unei „perioade negre” cu multe coincidențe ciudate.

Sincronicitatea poate descrie tot ceea ce apare și se întâmplă la un anumit moment. Acest lucru se aplică atât oamenilor, cât și lucrurilor.

Există un proverb: „Profesorul apare atunci când elevul este pregătit.” Aceste cuvinte explică perfect sincronicitatea. Când ești sincronizat cu ceea ce îți dorești cu adevărat, ai mai multe șanse să obții asta decât oamenii care doar speră să se întâmple. Tu și ceea ce-ți dorești vă acordați la aceeași frecvență, apoi sincronicitatea face totul.

Modalități de stabilire a sincronicității

Sincronicitatea funcționează cel mai bine cu oamenii care cred în ea. De aceea, mai întâi trebuie să crezi și să nu mai spui că fiecare eveniment este o coincidență sau un accident. În caz contrar, cuvintele tale vor transmite Universului un semnal spiritual slab, ceea ce este contrar puterii semnalului trimis de tine Universului, care sincronizează tot ceea ce te înconjoară.

Înțelegând esența sincronicității și privind lucrurile în consecință, obții posibilitatea să stabilești un contact mai strâns cu sinele tău interior. Apoi nu va mai fi necesar să muncești atât de mult pentru a atinge un obiectiv sau altul. Vei crede doar în ceea ce-ți dorești și vei permite acestui lucru să se întâmple.

Sincronicitatea este doar o oglindă care reflectă toate convingerile și dorințele tale. Dacă vei fi de acord cu legea sincronicității, vei putea trimite semnale mai puternice de natură spirituală.

În plus, vei deveni cea mai bună versiune a ta, hotărât și încrezător în tot ceea ce întreprinzi. Cu alte cuvinte, înțelegerea esenței sincronicității favorizează armonia în tot ceea ce cauți, precum și „înțelegerea” a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Schimbă cursul evenimentelor și oportunitățile vor lucra în favoarea ta. 

Dacă cunoști și crezi în Legea lui Murphy, ești deja pe drumul cel bun pentru a înțelege sincronicitatea. Orice persoană știe că, dacă ceva merge prost, asta poate dura pentru totdeauna.

Ideea este că sincronicitatea poate funcționa și împotriva ta. Dacă te aștepți la ceva rău și crezi în continuare în legea lui Murphy, atunci ești în sincronizare cu negativitatea ta interioară.

Justificarea științifică a unei întâlniri întâmplătoare.

Te-ai întâlnit cu cineva? Crezi că este o coincidență, noroc sau șansă? Răspunsul corect trebuie căutat în justificarea științifică a unor astfel de întâlniri. Există întotdeauna un motiv pentru orice, inclusiv pentru întâlnirea cu cineva sau pentru a obține o anumită experiență. Coincidența este doar ficțiune.

Între trecut, prezent și viitor există o legătură strânsă. Și chiar dacă uneori nu suntem conștienți de tot ce ni se întâmplă, există totuși un motiv pentru asta. Și acel motiv la un moment dat ne va deveni clar.

Concluzie

Carl Jung spunea: „Acțiunea sincronicității este permanentă pentru cei care doresc să o vadă”.

De asemenea, poți vedea sincronicitatea în oameni, numere, incidente și multe altele. Privește asta ca pe o încercare a Universului de a te învăța ceva nou, de a ajunge la tine și de a-ți oferi sprijinul și dragostea lui. Acceptă existența sincronicității și începe să trăiești cu sens.