4 caracteristici în aspectul femeii pe care bărbații le consideră cele mai atractive.

Aspectul atractiv este adesea cheia succesului. Atât în carieră, cât și în viața personală. Cu toate acestea, atractivitatea din punctul de vedere al bărbaților și al femeilor diferă. Uneori, femeile caută în sine detalii de imperfecțiune care de fapt sunt pe placul bărbaților.

Bărbații evaluează atractivitatea feminină în felul lor, dar atunci când întâlnesc o fată ei o compară mental cu idealul lor. Despre cum ar trebui să arate o femeie ideală în ochii bărbatului vom vorbi în acest articol:

Silueta

Silueta – este un subiect dureros pentru multe femei. Datorită standardelor de frumusețe impuse ele caută defecte inexistente în sine și nu sunt mulțumite de tipul lor de siluetă. În ciuda acestui fapt, din punctul de vedere al bărbaților o femeie cu talie subțire și șolduri destul de largi este considerată atractivă (forma pară și clepsidră).

Această evaluare se explică prin faptul că bărbatul vede subconștient în femeie mama copiilor săi, iar cea cu siluetă de Barbie îl poate interesa poate doar pentru câteva nopți. Viitoarea mamă a copiilor săi trebuie să-și monitorizeze sănătatea.

Vocea

Potrivit statisticilor doar jumătate din populația lumii este mulțumită de vocea sa. Cu toate acestea, dacă pentru femei vocea înaltă li se pare nefirească, pentru bărbați ea este extrem de atractivă. Aceasta nu este un semn al atitudinii bărbatului față de femeie precum față de un copil. Vocea înaltă li se asociază bărbaților cu fragilitatea și feminitatea.

Părul

Părul este apreciat nu numai de femei. Conform învățăturilor ezoterice părul este considerat un conductor al energiei feminine. Cu cât părul este mai lung și mai bine îngrijit, cu atât femeia se tratează mai bine.

Pentru bărbați părul sănătos și îngrijit nu este doar un semn al feminității, ci și al sănătății femeii, deoarece alegându-și mama copiilor la nivel subconștient bărbatul este interesat de sănătatea alesei.

Starea dinților

Este foarte important să ai grijă de starea danturii tale. Zâmbetul este arma secretă a oricărei femei. Zâmbetul te poate ajuta să topești inima oricărui bărbat. Dacă ai probleme dentare, nu amâna tratamentul. Da, ar putea să fie costisitor, dar după tratament zâmbetul strălucitor și sănătatea îți sunt asigurate încă câteva decenii. Și ca bonus vei primi privirile admirative ale bărbaților.

Desigur, acestea nu sunt toate, ci cele mai importante caracteristici ale atractivității feminine în ochii bărbaților. De aceea, dacă vrei să-ți găsești un partener de viață și să arăți atractivă, este important să acorzi atenție acestor lucruri.