3 gânduri cu care femeia atrage singurătatea în viața sa.

Toate fetele visează să se căsătorească, să-și întemeieze o familie și multe dintre ele reușesc să-și transforme visul în realitate. Dar există femei care nu sunt atât de norocoase: ele pot rămâne mulți ani singure și pot suferi din acest motiv. Femeile din a doua categorie adesea dau vina pe soartă, se plâng că au ghinion. De fapt, ele însele atrag singurătatea în viața lor. Și fac acest lucru permițându-și unele gânduri:

1. „Toți bărbații buni au fost luați.”

Multe femei singure se plâng de lipsa candidaților demni. Dar această atitudine nu are de-a face cu realitatea. Problema este că femeile devalorizează bărbatul încă înainte de a-l întâlni. Ele îl judecă după aspect, după felul în care se comportă. Găsesc o mulțime de defecte unui bărbat pe care tocmai l-au cunoscut. Desigur că el nu își va corespunde idealului, dar asta nu înseamnă că va fi un partener teribil.

Femeile care cred că bărbați demni nu mai există, ar trebui să nu se mai ascundă de bărbați. Da, o relație îți poate aduce și emoții negative, uneori pot apărea dificultăți în ea, dar asta nu înseamnă că trebuie să te privezi de experiență.

2. ”Sunt atrasă doar de bărbații căsătoriți.”

Și în același timp, nu este fericită cu statutul de amantă. Dar nu va face nimic pentru a schimba situația, pentru a renunța la o aventură cu un tip căsătorit.

Adevărul este că acest tip de relație îi aduce femeii multe emoții, la care ea nu este pregătiră să renunțe. Și, de asemenea, nu-i impune nicio obligație. Într-un cuvânt, femeia obține beneficii în această relație și se protejează de negativitate.

În acest caz, ea ar trebui să lucreze cu temerile și îndoielile sale, să se gândească de ce îi este atât de frică de perspectiva de a deveni o persoană de familie. Ar trebui să privească în jur, să-i dea o șansă bărbatului liber care este dispus să devină partenerul ei.

3. ”Nimeni nu mă va putea iubi.”

Stima de sine scăzută – este ceea ce împiedică femeia să înceapă o relație. Ea poate vedea doar defecte în sine, consideră-le ceva teribil. În acest caz, femeia nu va avea încredere în sine, se va uita cu suspiciune la bărbații care îi acordă atenție. Pentru ea, vor fi niște tipi periculoși care pun la cale ceva rău.

Dacă există o astfel de problemă, atunci femeia ar trebui să consulte un psiholog. Ea nu va putea găsi în mod independent cauza neîncrederii în bărbați și să o elimine. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării. Femeia care vrea să fie cu cineva trebuie să lucreze asupra sa, să încerce să se schimbe. În acest caz, ea va putea schimba situația, oferindu-și șansa de a începe o relație fericită.