Cum faci bărbatul să se atașeze de tine: Instrucțiune pas cu pas ( 6 sfaturi).

Dacă ai întâlnit bărbatul (băiatul) visurilor tale și ești cuprinsă de o dorință inexplicabilă de a fi alături de acest om, atunci fără o pregătire serioasă nu vei reuși să-l cucerești.

Iată ce trebuie să faci:

1.Află ce îi place

În primul rând trebuie să afli ce preferințe are. Ce îi place, ce pasiuni are, ce bucate preferă.

2. Ai grijă de aspect. 

Machiajul, coafura, îmbrăcămintea, manichiura, pedichiura. Aspectul tău exterior ar trebui să fie impecabil. Dacă, uitându-se la tine va rămâne impresionat, atunci jumătate de muncă este făcută.

3. Jocul psihologic subtil.

Un filosof a spus cândva: ”Poți iubi doar ceea ce cunoști.”

Atunci când te întâlnești cu el, oferă-i informații despre tine în porțiuni mici, dar nu ar trebui să le prezinți ca laudă. Încearcă să expui aceste informații ca o poveste, care va fi percepută și înțeleasă mai ușor. Nu-i spune totul deodată. În orice femeie ar trebui să existe un secret, un mister. Curiozitatea atrage bărbatul ca un magnet.

4. Încearcă să aduci treptat conversația de la ”eu” la ”noi”.

De exemplu, ce vom face? Ce vom mânca? Trebuie să-l pregătești treptat pentru faptul că nu mai este singur, că sunteți doi.

Orice persoană are nevoie de comunicare caldă, de pozitivitate. Iar asta înseamnă că trebuie să uiți de insulte, crize de furie, ridicarea tonului. Dacă între voi a apărut o neînțelegere, atunci merită să construiești o conversație constructivă. În acest fel nu numai că veți rezolva dezacordul, ci și vă veți apropia.

5. Nu merită să-l deranjezi cu multe apeluri.

Bărbații sunt cuceritori din fire. O pradă ușoară ( femeia-premiu) îi poate plictisi ușor, dar entuziasmul în joc pentru a obține favoarea sau atenția femeii îi copleșește. Se pare că ei sunt gata să joace veșnic acest joc.

6. Fii interesată de viața lui.

Vorbește cu el, cere-i părerea, întreabă-l despre aspirațiile, problemele, victoriile sale. El trebuie să se simtă necesar, de neînlocuit și semnificativ. Dacă ești mereu fericită să-l vezi, ești pozitivă, nu-l deranjezi cu problemele tale, ești pe gustul lui, atunci în timp el nici nu va observa cum s-a atașat de tine. Va avea nevoie de compania ta, precum de aer.

Succes în atingerea obiectivului.