8 obiceiuri masculine care vor indispune și vor respinge femeia.

O femeie îi poate ierta bărbatului iubit multe fapte. Cu toate acestea femeile notează că anumite obiceiuri masculine le supără și chiar le enervează. Acest lucru se referă la următoarele obiceiuri masculine:

1. Purtarea mustății.  

Dacă bărbatul are o barbă frumoasă, îngrijită, femeii îi va plăcea. Dar mustața i se pare mai degrabă dezgustătoare, decât s*xy.

2. Purtarea unui maiou de tip plasă

De cele mai multe ori fetele adoră să-și demonstreze silueta frumoasă în astfel de haine. Dacă bărbatul își arată abdomenul frumos purtând un maiou de tip plasă și o face într-un moment nepotrivit, femeii cu siguranță nu i se va părea atrăgător.

Fotografii cu mașina

Bărbaților li se pare că pe fundalul unei mașini arată puternici, independenți, de succes. Femeile, însă, nu sunt de aceeași opinie. Pentru ele un astfel de bărbat arată bogat dacă mașina din fotografie este scumpă. Cel mai probabil femeia îl va vedea drept sponsorul ei, dacă determină că fotografia nu este făcută lângă o mașină străină, pentru a-și crește valoarea.

Purtarea unei coafuri feminine. 

Orice femeie vrea să vadă alături de ea un bărbat curajos, puternic. Coafurile feminine fac bărbatul să arate feminin în ochii femei. Lângă un astfel de bărbat, ea nu își va putea permite să se relaxeze, să fie lipsită de apărare.

Acoperirea cheliei

Din păcate căderea părului este un proces pe care bărbatul nu-l poate influența și chelia poate apărea la orice vârstă. Dacă bărbatul și-a pierdut o parte din păr în tinerețe, el poate dezvolta un complex și va încerca să ascundă acest fapt. Adevărul este că astfel de încercări fie vor irita femeia, fie o vor face să râdă.

Zgârcenia

Această trăsătură nu împodobește pe nimeni. În special bărbatul care ar trebui să fie capabil să-și bucure iubita, să o răsfețe. Dacă bărbatul s-a dovedit a fi zgârcit, cel mai probabil femeia va fi dezamăgită de el. Și lipsa de atenție față de nevoile ei nu o va încânta.

Neglijența

De la un bărbat nu ar trebui să miroasă a transpirație. Această opinie este împărtășită de orice femeie modernă. Dacă bărbatul nu este de acord cu acest lucru, dacă nu respectă regulile de igienă, dacă nu își monitorizează starea hainelor, atunci nu va putea atrage femeia în niciun fel.

Discriminarea de gen 

Natura nu a stabilit cine și ce îndatoriri ar trebui să îndeplinească. Nu este nimic groaznic în faptul că bărbatul face curățenie sau are grijă de copil.

Obiceiurile de mai sus nu înfrumusețează bărbatul. Dacă el vrea să fie pe placul femeii, vrea să o atragă, atunci ar trebui să renunțe la ele. Da, va fi dificil, dar rezultatul merită efortul.