8 motive pentru care tot mai multe femei frumoase sunt singure.

Potrivit statisticilor oficiale, 40% dintre femeile moderne sunt singure. Dar uneori aceste date se pare că sunt subestimate. Fiecare a doua femeie încearcă să-și găsească jumătatea. 

Oamenii de știință au demonstrat că femeile singure au mai multe șanse să sufere de obezitate, boli cardiovasculare. Singurătatea ne distruge echilibrul interior și duce la tulburări nervoase.

Pentru a înțelege cum să faci față sindromului de singurătate, trebuie să înțelegi cauzele ei. Deci, de ce femeia modernă este adesea singură:

1. În lumea modernă femeile au devenit bărbați

A venit era ”femeii puternice”, iar o femeie puternică este adesea singură. În cele din urmă cine va rezista alături de un tiran care ține totul sub control?

2. ”Pot face totul singură!”

”Nu am nevoie de nimeni”, ”De ce aș avea nevoie de acești bărbați?” De la natură femeia este sexul slab și fragil. Ea trebuie să fie ”în spatele” bărbatului și nu înaintea lui. Ea a uitat de cele mai importante funcții ale sale – să fie mamă, gospodină și prietenă pentru soțul său.

3. Prea independentă

Femeia modernă este prea independentă și se percepe pe picior de egalitate cu bărbatul, care în același timp își pierde rolul său conceput de natură. Se perturbă echilibrul natural, ceea ce duce la singurătate.

Nu-ți fie teamă să fii slabă în ochii bărbatului și învață să ai încredere în el. Permite-i să fie în față și armonia neapărat va veni în viața ta.

4. Cauzele singurătății pot fi ascunse în copilăria timpurie.

Poate că fata a văzut divorțul părinților, unde mama era umilită. Acum femeia se teme să intre într-o relație, să repete soarta mamei. Da, există un obstacol, dar trebuie să lupți cu el, pentru că nu toți bărbații sunt la fel. Cu atât mai mult că într-o relație multe lucruri depind de femeie, de cum se poziționează ea, așa va fi tratată.

5. Experiența nereușită.

Uneori femeia se teme să înceapă o nouă relație din cauza experienței negative din trecut. Ea a fost înșelată sau jignită de fostul iubit. Frica de o nouă dezamăgire o împiedică să înceapă o viață nouă, de aceea este singură.

6. ”Mai bine voi fi singură.”

Astfel de gânduri nu ar trebui să apară în mintea unei femei. Ea se condamnă singură la eșec, apoi urmează depresia, bolile și rezultatul deplorabil. Există o mulțime de bărbați buni care își caută fericirea. Iar afirmația că bărbații ”au nevoie doar de s*x” probabil a fost inventată de femei. Toată lumea are nevoie de căldură, confort în familie și de un partener alături.

7. Cerințele excesive

O femeie singură – este adesea o femeie cu pretenții mari. Poate că era populară la școală și până în prezent alege și așteaptă o opțiune mai demnă. Dar ea s-ar putea să nu apară niciodată.

8. Complexele

Excesul de greutate, înălțimea prea mare – toate acestea nu sunt importante. Contează ceea ce ai în interior, energia, vitalitatea și optimismul tău. O persoană deschisă către lume atrage mai mult oamenii.

Cele mai importante cauze ale singurătății sunt ascunse în noi înșine. O luptă cu tine însăți poate da rezultatul dorit în căutarea fericirii și partenerului de viață.