6 trăsături de bază pe care bărbații le caută la femei.

Multe femei singure se întreabă de ce nu-și pot găsi un bărbat demn? De ce nu reușesc să construiască relații care la început păreau atât de promițătoare? De ce nu există înțelegere reciprocă?

De fapt, nu este totul atât de dificil. Trebuie doar să știi ce calități atrag bărbații și ce fel de femeie caută pentru a o numi unică, perfectă.

1. Bărbații caută femeia cu care își vor putea manifesta masculinitatea

De regulă bărbații nu vor să vadă alături o șefă, o dădacă sau o a doua mamă, care le va sublinia în mod constant greșelile și îi va comanda. Sau, dimpotrivă, îi va înconjura cu atât de multă grijă încât va părea că mâna ei este pe cale să le șteargă nasul. E amuzant, dar există și astfel de femei.

Bărbatul vrea alături o femeie care îi va oferi posibilitatea să-și arate abilitățile și cunoștințele, care îl va sprijini în acest sens, îl va lăuda și îi va admira realizările cu sinceritate și bucurie.

2. Bărbații caută femeia care zâmbește.

Zâmbetul bucură, încurajează, te înveselește, cu ajutorul zâmbetului oamenii fac complimente.

Femeia care îi zâmbește iubitului său, întotdeauna va putea găsi limbă comună cu el. Cu o astfel de femeie vrei să comunici, în timp ce privirea rece a ”Reginei zăpezii” este obositoare și respingătoare.

3. Caută femeia care prețuiește încrederea.

Încrederea – este un factor important în relație. Dacă partenerii au încredere unul în celălalt, atunci cuplul lor este armonios. Dacă femeia din primele zile încearcă să-și controleze iubitul, îi verifică corespondența, conversațiile telefonice, întâlnirile cu prietenii – o astfel de relație îi va aduce bărbatului doar dezamăgire.

4. Caută femeia care prețuiește libertatea personală

V-ați cunoscut, sunteți împreună și relația este frumoasă. Dar acesta nu este un motiv pentru a-i cere omului drag să-ți dedice tot timpul ție. Bărbatul are prieteni, hobby-uri, iar acesta este teritoriul său personal.  Ceea ce, apropo, ar trebui să ai și tu.

Când iese cu prietenii nu insista să te ia cu el. Petrece acest timp cu rost, fă ceea ce îți place, bucură-te cu ceva. Bărbatul cu siguranță va aprecia această abordare.

5. Caută femeia care poate iubi.  

Oricât de strânsă ar fi relația, femeia care refuză intimitatea cu bărbatul, ea însăși o distruge. Pentru bărbat un astfel de refuz, înseamnă că ea îl respinge.

6. Caută femeia care poate crea confort.

Să revii acasă și să găsești căldură și liniște – este un lucru extrem de important pentru orice bărbat. El are nevoie de o casă în care să-și dorească să se întoarcă după o zi grea, unde este așteptat, îngrijit, întâmpinat cu o cină caldă. Femeia care creează confort în casă, își face partenerul să se simtă apreciat și iubit. Și îl ajută să meargă într-o nouă zi cu forțe noi.