5 tipuri de bărbați care nu sunt capabili să fie soți fideli.

Trădarea în cuplu nu face decât să slăbească relația. După această faptă partenerii nu mai au încredere unul în celălalt, ei devin suspicioși, se îngrijorează tot timpul. Fiecare partener din cuplu poate înșela, dar de cele mai multe ori o face bărbatul.

Trebuie de remarcat faptul că nu orice bărbat își va înșela soția. Doar cei din câteva categorii au tendința de a fi infideli. Iată cum îi recunoști:

1. ”Bărbatul cuceritor”

Un astfel de bărbat este încrezător, știe sigur că va reuși. În dragoste nu este timid. El poate avea mai multe relații în același timp, pentru că știe cum să abordeze femeile, cum să le cucerească.

El nu va avea sentimente puternice, nu se va atașa de nimeni. Un astfel de tip crede că dragostea impune restricții asupra libertății sale, ceea ce nu poate tolera.

2. ”Domnul perfecțiune”

Pentru bărbatul din această categorie, numărul de fete nu contează. Acestuia îi pasă doar de calitatea relației. El va fi activ în societate, va face cunoștință numai cu femeile strălucitoare, care ies în evidență, va concura într-un anumit sens cu ele în numărul de parteneri.

Un astfel de bărbat nu va începe o relație de dragoste pe termen lung. Se va juca cu persoana pe care o place, apoi se va întoarce la soția sa și va aștepta următoarea ocazie de a se distra.

3. ”Bărbatul narcisist”

Un astfel de bărbat are nevoie de soție doar „pentru spectacol”, pentru o confirmare constantă a încântării și atractivității sale. Va avea relații extraconjugale, va comunica cu un număr mare de femei. De la toate va cere complimente, laude. Femeile care nu îi vor oferi toate astea, cu ele va rupe rapid relațiile.

4. ”Bărbatul macho” 

Bărbatul din această categorie va vorbi constant despre poligamia lui. Pentru el opinia publică, evaluările prietenilor și camarazilor sunt foarte importante.

Va tinde să obțină victorii personale, să cucerească femei pentru ca mai târziu să se laude cu isprăvile sale. Astfel el crede că își arată masculinitatea. Cu toate acestea, bărbatul din această categorie va prețui familia. Dacă îl sperii cu divorțul, nu va mai înșela.

5. ”Bărbatul Observator”

Acest tip va încerca să organizeze o confruntare între soție și amantă, astfel încât între ele să înceapă un conflict. După aceea, se va îndepărta și va urmări ce se întâmplă. Dacă amanta este căsătorită, va concura cu soțul ei. Astfel va da savoare vieții sale.

Nu merită să te căsătorești cu bărbații din categoriile de mai sus, dacă nu-ți dorești să fie constant nervoasă și îngrijorată. Acești bărbați nu vor putea fi fideli, te vor înșela de multe ori și te vor face nefericită.