8 situații în care este mai bine să nu-i spui adevărul iubitului tău.

Desigur, cheia unei relații puternice și fericite este încrederea, care este greu de câștigat și ușor de pierdut. De aceea, minciuna poate aduce probleme în relație. Cu toate acestea, riscul unor consecințe nefericite este mare și în cazul sincerității absolute. În ciuda faptului că tendința omului de a minți este considerată a fi o trăsătură negativă, în unele cazuri ea te va scuti de probleme.

Uneori suntem forțați să spunem minciuni. De exemplu, atunci când nu vrem să supărăm, să jignim omul, să-i rănim sentimentele sau să iscăm un scandal. Dar chiar și în cea mai corectă relație apar situații în care este mai bine să nu-i spui persoanei dragi adevărul.

Trecutul

Relațiile cu foștii, numărul lor și alte subiecte similare sunt tabu. Chiar dacă bărbatul îți pune întrebări despre trecut, el de fapt nu vrea să audă detaliile. El doar vrea să se asigure că este cel mai bun.

Da, nu este bine să minți, dar lasă poveștile despre relațiile anterioare în trecut pentru a păstra prezentul și, în consecință, a-ți asigura un viitor fericit. De aceea, glumește, schimbă subiectul și evită în orice mod posibil să răspunzi la întrebări despre alți bărbați.

Admiratorii

Dacă ai un admirator și chiar dacă nu-i răspunzi reciproc, ar fi mai bine ca iubitul tău să nu știe despre asta. Astfel vei evita atacurile de gelozie, controlul excesiv asupra vieții tale și scandalurile nerezonabile pe care le va face din cauza suspiciunilor sale. Inclusiv, tu, nu poți arăta că ești atrasă de cineva.

Cadourile

Când bărbatul ți-a adus un cadou și nu-ți place, nu-i arăta asta. El a depus eforturi, a vrut să-ți facă pe plac. De aceea, lacrimile din cauza telefonului de culoare sau model greșit – sunt nepotrivite. Un astfel de comportament nu va face decât să dezamăgească bărbatul și să descurajeze orice dorință de a depune eforturi pentru tine.

Intimitatea

Desigur, critica constructivă este o modalitate de a îmbunătăți viața intimă. Cu toate acestea, remarcile regulate sau glumele vor lovi egoul bărbatului. Tot ceea ce ține de s*x este un subiect sensibil pentru bărbați. Pentru ca partenerul să nu înceteze să depună eforturi sau să evite complet intimitatea, nu vorbi despre nemulțumirea ta. Lasă-l să se simtă macho și să dobândească încredere. Atunci vei fi plăcut surprinsă.

Surprizele

Dacă minți în timp ce îi pregătești o surpriză, asta nu va afecta negativ relația. Misterul nu va face decât să provoace partenerul, îl vor face să se preocupe. În schimb, apoi va avea mai multe emoții pozitive.

Cheltuielile

Bărbatul făcea economii pentru ceva ce își dorea demult, iar tu nu ai putut rezista și ți-ai cumpărat cizme noi? Mai bine ține asta în secret, cel puțin până când el însuși va observa lipsa. Cu cât știe mai puțin, cu atât doarme mai bine. Dar nu amâna cu rambursarea sumei cât mai curând posibil.

Secretele străine

Uneori, în mod conștient sau fără voia noastră ne trezim atrași în viața cuiva, pentru că aflăm un secret. În acest caz, este indecent să-l dezvălui chiar și partenerului. La urma urmei, tu ai devenit un confident căruia omul și-a deschis sufletul și el speră că asta va rămâne între voi.

Aspectul

În ceea ce privește aspectul, de asemenea merită să nu spui adevărul. Asta nu va dăuna relației sau omului drag. Chiar dacă nu-ți place stilul sau combinația de culori în haine, nu este cea mai bună idee să-ți exprimi părerea, pentru că despre gusturi nu se discută. Ceea ce contează este ca omul să se simtă încrezător și confortabil, decât să urmeze tendințele moderne.