Dacă femeia are grijă de sine, bărbatului nu-i pasă câți ani are ea.

– Pentru a trăi bine, trebuie să te descurci! – îmi spune prietena mea Monica. Dacă vreau să-mi găsesc un bărbat pentru o relație serioasă, trebuie să fiu vicleană! Nu vreau să fiu curtată de pensionari! De aceea, am indicat o altă vârsta. Ce bine că arăt grozav, nimeni nu-și va da seama de asta.

Monica are 36 de ani. Este o femeie frumoasă și îngrijită, de aceea nimeni nu va spune ca are peste 30 de ani. În comparație cu alte femei de vârsta ei, desigur că iese in evidență. Arată bine și este o carieristă. Doar în viața personală este o liniște totală.

Femeia și-a petrecut tinerețea construindu-și cariera și investind în sine. Apoi brusc și-a dar seama că vrea și o familie. A avut relații, dar nu au fost serioase. Și-a dat seama că trebuie să-și găsească o persoană de încredere cu care să-și întemeieze o familie. Ea a decis să-și încerce norocul pe internet și s-a înregistrat pe un site de întâlniri. Monica a fost deja la cinci întâlniri într-o săptămână.

A găsit o opțiune promițătoare, însă bărbatul este cu mult mai tânăr decât ea.

– Încă este prea devreme de vorbim despre crearea unei familii și nașterea copiilor, dar între noi există chimie. – îmi spune prietena mea.

Problema este că ea a indicat în profilul ei că are 28 de ani și este sigură că nu e nimic grav în asta. Ea crede că este important cum arată femeia și nu ce vârstă are. Pare tânără, de aceea bărbatul nu ar trebui să fie deranjat de vârsta ei.

– Ai de gând să-i spui adevărul? Ți-e frică de reacția lui? Ești mai în vârstă decât el, s-ar putea să nu-i placă.

– Oh, acestea este un fleac. Când se va ivi ocazia, îi voi spune imediat.

– Ar fi mai bine dacă ai indica vârsta ta adevărată …

– Dacă voi face asta îmi vor scrie doar pensionari. Am încercat deja. Nu vreau să fiu asistentă sau femeie întreținută, am nevoie de o familie normală. Voi vedea pe parcurs cum să-i spun adevărul!

Crezi că Monica are dreptul să-și ascundă vârsta? Dacă este frumoasă și plină de energie, vârsta îl va speria pe iubitul ei? Îi va întoarce spatele din cauza vârstei adevărate? Tu ce crezi?