4 motive pentru care este important să-ți sărbătorești victoriile.

Majoritatea oamenilor care tind să-și construiască o carieră petrec mult timp gândindu-se la viitor. Își stabilesc noi obiective, se gândesc cum să le atingă, analizează progresul. Treptat asta devine o rutină trimestrială și anuală.

Dacă obiectivul este atins, omul își stabilește unul nou. Și din nou îi apar gânduri despre succesul viitor sau temerile legate de un posibil eșec. Ce lipsește? Da, să se oprească. Acesta, de asemenea, este un exercițiu valoros care nu a devenit un obicei.

Oprește-te și gândește-te la trecut. Întreabă-te: „Ce am făcut deja?”. Lăudă-te și sărbătorește-ți succesul, chiar dacă este modest.

4 motive pentru care este important să-ți sărbătorești victoriile.

1. Sărbătorind victoriile, sărbătorim progresul.

Poate fi o promovare la locul de muncă – dar nu numai, concedierea într-o oarecare măsură este și ea o victorie. Obținerea unei diplome, discursul la o conferință sau o întâlnire – orice realizare este semnificativă și merită recunoaștere.

Pot fi luate în considerare chiar și victoriile mici, care te aduc treptat mai aproape de viitorul rezultat grandios. La urma urmei, ele confirmă că ai ales strategia potrivită, ceea ce înseamnă că ești grozav. Ura! Aduceți șampanie. Sau cel puțin cafea și ciocolată.

2. Sărbătorind victoria, ne amintim de odihnă.

Bucurându-ne de un nou succes, ne grăbim imediat să cucerim un alt vârf. Fără a ne odihni, nici sufletul, nici trupul.

Relaxează-te și bucură-te de puțină liniște înainte de a începe următorul proiect. Între proiectele mari, este utilă o vacanță pentru a-ți schimba complet anturajul. Dacă acest lucru nu este posibil, odihnește-te cel puțin în weekend ( o ședință de masaj, spa, piscină) – o meriți.

3. Celebrarea te va inspira pentru noi obiective grandioase.

Sărbătorind o victorie, putem auzi multe cuvinte de încurajare de la cei din jur și de la noi – despre noi. Încetinind, vom vedea cât de mult am crescut și am devenit mai deștepți, mai puternici, mai înțelepți. Ei bine, atunci de ce să nu-ți extinzi orizonturile?

După celebrare, vei decide să faci ceea ce părea de neatins cândva. Acum ești încrezător că poți atinge cote și mai mari și poți depăși toate dificultățile profesionale și personale.

4. A te lăuda pentru realizări este o modalitate excelentă de a-ți aprecia talentul.

De fapt, este foarte plăcut și vei dori să îl repeți curând. Deci, noile victorii nu vor fi departe.

Nu uita de cei care te-au ajutat să-ți atingi obiectivele – șeful, colegii, partenerii, prietenii, familia. Mulțumește-le și invită-i să împărtășească victoria cu tine. Ei se vor bucure de veștile tale bune alături de tine!