Cum îți dai seama că partenerul și-a pierdut interesul pentru tine: 4 semne care pot indica probleme în relație.

Chiar dacă este într-o relație aparent de încredere și pe termen lung, femeia poate avea îndoieli cu privire la fidelitatea partenerului. Faptul că intensitatea emoțională scade și pasiunea se potolește – este ceva firesc. În același timp, în cuplu apar sentimente și emoții noi, mult mai puternice, bazate pe încredere și susținute de valori comune.

Dar se întâmplă ca femeia să simtă detașarea emoțională a bărbatului.

Dacă nivelul de încredere brusc a scăzut, te îndoiești mereu, ești între „da” și „nu”, atunci iată câteva semne la care ar trebui sa fii atentă.

1. A apărut sentimentul că persoana apropiată este diferită sau relația voastră s-a schimbat.

Ce înseamnă asta? Unii o numesc „intuiție”, alții – „instinct feminin”. De fapt, acesta este un sentiment pur subiectiv și nu există criterii strict definite pentru toți, pentru a explica ce anume s-a schimbat, dar tu personal observi schimbările și înțelegi din ce moment au început și cât durează. Izolat, acest lucru nu înseamnă nimic, dar în combinație cu alte semne, poate indica trădare.

2. Simți că partenerul nu mai este cu tine.

Partenerul tău tot mai des este cu „capul în nori”, ați încetat să vorbiți deschis, relația voastră a devenit mai formală – toate acestea sunt semne că persoana iubită se îndepărtează.

Totuși, aici merită să iei în considerare și starea psiho-emoțională a persoanei dragi în această perioadă. Dacă a fost concediat de la serviciu sau, și mai rău, a murit o rudă, iar în loc de sprijin tu începi să-l acuzi de trădare, atunci fii pregătită pentru o reacție nu prea plăcută din partea lui.

3. Redefinirea granițelor personale.

Recent, ai început să observi o scădere a dorinței de a fi mai des în preajma ta, bărbatul setează mai des parole pe gadgeturi, își ascunde telefonul și are mai multă grijă de spațiul lui, deși înainte nu a fost niciodată o persoană secretă. La asta merită să fii atentă.

4. Partenerul tău a început brusc să aibă grijă de sine, și-a schimbat imaginea.

Bărbatul tău, care nu acorda niciodată o mare atenție aspectului său, a început brusc să slăbească, merge la sală, are grijă de coafură, și-a schimbat parfumul cu unul care s-ar putea să nu-ți placă.

Acestea sunt doar câteva semne indirecte care pot indica faptul că partenerul și-a pierdut interesul pentru tine. Baza oricărei relații puternice este capacitatea de a negocia și de a discuta toate problemele de îngrijorare de îndată ce apar.

Dacă observi aceste semne sau ești îngrijorată de comportamentul partenerului tău, încearcă să discuți cu el deschis despre sentimentele tale, pentru a nu trage concluzii greșite.