Bărbații refuză să se căsătorească cu aceste femei: Opinia clienților mei bărbați.

Bărbații și femeile tratează diferit căsătoria oficială. Când discutăm despre relații, clienții mei de cele mai multe ori spun că nu acordă importanță formalităților. Majoritatea organizează întâlniri plăcute sau conviețuiesc fără obligații.

Dacă în astfel de cupluri apare subiectul nunții, bărbatul încearcă în toate modurile posibile să evite înregistrarea oficială a căsătoriei. Unii chiar susțin că pot pune capăt relației. Bărbații se simt confortabil și nu înțeleg preocupările femeilor cu privire la căsătorie.

Femeile de cele mai multe ori își cred partenerii, dar tot speră să obțină inelul.

Analizez cuvintele clienților mei din punct de vedere psihologic. Bărbații spun exact ce au în minte, la ce se gândesc. Mulți dintre ei sunt destul de fericiți și nu vor să-și complice viața în niciun fel, se simt absolut confortabil.

O altă întrebare este de ce bărbații sunt mulțumiți? După cum știți, progresul constant într-un anumit domeniu al vieții se datorează faptului că omului ceva nu i se potrivește și el încearcă să facă asta mai confortabil și mai favorabil. Dacă analizăm, omul își cumpără o mașină mai bună, un apartament, un loc de muncă tocmai din cauza nemulțumirii față de viața sa, desigur, în sensul pozitiv al acestui termen. Pentru el nu este suficient, vrea mai mult.

În relațiile cu femeia se poate face o paralelă similară. Dacă bărbatul este mulțumit de toate, acest lucru sugerează că nu trebuie să tindă nicăieri, să dezvolte cumva relația, oricum totul este bine. El este obișnuit cu asta, și ea la fel.

Din experiență pot spune că astfel de relații sunt acceptate de așa-numitele femei comode. Ele nu cer mai mult de la bărbatul lor și poate le este frică să ceară de teamă să nu-l piardă. Astfel de femei sunt de obicei de acord cu orice, atât timp cât persoana pe care o iubesc este alături. Sunt conforme, uită de interesele și dorințele lor de dragul bărbaților.

Căsătoria este un pas destul de responsabil, trebuie acceptată de ambii parteneri. Desigur, în niciun caz, nimeni nu trebuie să fie forțat să se căsătorească, partenerii trebuie să ia decizia împreună, fiind interesați de poziția celuilalt. În caz contrar, ei nu vor reuși să creeze o familie sănătoasă și puternică.

De aceea, îmi sfătuiesc clienții să vorbească cât mai des despre planurile comune. Vă doresc tuturor o relație fericită, armonioasă și sănătoasă cu persoana iubită.