5 tipuri de femei pe care bărbații nu le pot uita nici după despărțire.

Cu siguranță fiecare știe ce este o despărțire. Când ne despărțim de cineva, în memorie ne rămân diferite amintiri, atât pozitive, cât și negative. Indiferent cine a inițiat despărțirea, vrem lăsăm o amprentă de neșters în memoria oamenilor.

Deci, ce fel de femei nu pot fi uitate chiar și după despărțire? Nu este vorba despre dragoste și s*x, ci despre iubire de sine și înțelegere. Există 5 tipuri de femei pe care bărbații nu le pot uita.

1. Sufletul pereche

Doar în filmele romantice bărbații sunt preocupați de atractivitatea fizică a femeii. În viața reală, bărbații nu sunt preocupați doar de aspect, ci și ce are femeia în interior. Ei caută un suflet pereche care să-i înțeleagă, să-i sprijine într-o situație dificilă și să le ofere un sfat.

Femeia nu neapărat trebuie să fie familiarizată cu mașinile, pescuitul și fotbalul. Este suficient să asculte cu atenție și să manifeste interes pentru ceea ce spune partenerul. Bărbații, de regulă, nu părăsesc astfel de femei și își amintesc de ele cu căldură.

2. Femeia care iubește viața mai mult decât orice pe lume.

Bărbații surprind perfect starea de spirit și starea interioară a femeii. Dacă are mereu o față zâmbitoare, radiază de fericire și bucurie, va atrage băieții ca un magnet. Există multe moduri de a iubi viața. Cuiva îi place să gătească, să croșeteze sau să călătorească, iar cineva nu își poate imagina viața fără sala de sport sau locul de muncă preferat.

Femeia care iubește viața și se mulțumește cu ceea ce are va radia întotdeauna fericire. Ei îi plac cele mai mici lucruri: cafeaua delicioasă, un fluture frumos, sunetul ploii, mirosul primăverii. Bărbatul nu va renunța niciodată voluntar la o femeie care trăiește în armonie și fericire.

3. Femeia-surpriză

Rutina vieții de zi cu zi ucide chiar și cel mai mare sentiment. De aceea, femeia care are mereu diferite idei atrage cel mai mult bărbații. Să trăiești cu acest tip de femeie este o plăcere. Nu știi niciodată ce te așteaptă mâine sau ce va inventa ea.  Cel mai important lucru este să nu exagerezi.

Mesajele interesante, ideile nebunești, întâlnirile surpriză și ieșirile – vor mulțumi cu siguranță orice bărbat. Ce bărbat ar refuza să meargă la fotbal dacă femeia a cumpărat biletele? Niciunul. Cu o astfel de femeie, bărbatul petrece seri și weekenduri de neuitat. După ce se se desparte de ea, bărbatul își amintește întotdeauna că în viața lui a existat o femeie capabilă să transforme chiar și o zi gri într-una de neuitat.

4. Femeia Vamp

Doamnele care aparțin acestui tip au întotdeauna grijă de aspectul lor. Le pasă nu numai de frumusețe, ci și de dezvoltarea spirituală. Fiecare zi a acestei femei este atent planificată. Ea frecventează nu numai saloanele de înfrumusețare, sala de sport, ci și cursurile de limbi străine, de master și evenimentele caritabile.

Femeia-vamp își extinde mereu orizonturile și nu se oprește niciodată la cele obținute. Rareori are timp pentru o întâlnire, așa că bărbatul trebuie să depună mult efort pentru a o invita undeva. Dar nu numai asta îi atrage. O astfel de femeie spune clar că se simte bine și fără bărbați în viața ei, așa că nu imploră niciodată ajutor, nu se plânge și nu cere nimic. Când pleacă, bărbatul își dă seama că nu a reușit să o prindă în capcanele lui.

5. Femeia inaccesibilă

Nu orice femeie știe să seducă și să tachineze. Femeia care este la fel de inaccesibilă ca o stea de pe cer va rămâne pentru totdeauna în memoria oricărui bărbat. Bărbatul – este cuceritor, vânător și prin urmare își urmărește visul, făcând adesea fapte nebunești.

Desigur, o astfel de cursă trebuie să se termine într-o zi fie într-o relație permanentă, fie în nimic. Chiar dacă acest tip de femeie s-a hotărât să înceapă o relație, bărbatul trebuie să o cucerească iar și iar în fiecare zi, dovedindu-și dragostea. Bărbatului îi va fi frică toată viața să nu o piardă, pentru că instinctul vânătorului nu dispare.