Fii precaut! 5 acțiuni care vorbesc despre mercantilismul femeii.

Dacă ești în căutarea unei partenere de viață, atunci este important să observi anumite acțiuni ale femeii. Chiar dacă cele descrise în articol la prima vedere ți se par inofensive. Mai mult, dacă ești un bărbat cu venituri medii, nu înseamnă că vor trece pe lângă tine. Astăzi, există o mulțime de femei care merg la întâlniri pentru a mânca delicios, a-și rezolva micile probleme prin stabilirea unor legături sau a primi cadouri. De fapt, orice bărbat poate fi în pericol.

Următoarele 6 acțiuni ale femeii ar trebui să te alerteze:

1. Femeia se plânge în mod constant de viață. Împărtășește povești foarte triste despre viața grea, se plânge că nu are suficienți bani nici pentru alimente sau utilități sau spune o poveste groaznică a concedierii sale.

Astfel de indicii îți pot provoca sentimentul de milă. Pentru credibilitate, domnișoara poate vărsa o lacrimă. Cel mai probabil, aceasta este cea mai elementară înșelătorie de bani.

2. Te întreabă despre situația ta financiară. Ea încearcă cu obrăznicie să afle cât mai multe detalii – în ce zi a lunii primești salariul, pe ce îl cheltui, ce lucruri valoroase ți-ai achiziționat în ultima vreme. Toate conversațiile, într-un fel sau altul, se referă la subiectul banilor.

3. Se laudă cu darurile de la iubiții anteriori. Acest lucru nu numai că nu este decent și lipsit de tact, ci și vorbește despre comercialismul femeii. Pentru o astfel de femeie totul se măsoară în bani și puțin probabil vei reuși să construiești o relație de încredere și puternică cu ea.

4. Dispare, de îndată ce a obținut ceea ce voia. De exemplu, cina în restaurant s-a încheiat, iar doamna îți sugerează ușor că e timpul să plece. Îi oferi să vă întâlniți data viitoare, de exemplu, mâine, iar ea spune că nu poate. Deși, inițial, a avut o atitudine pozitivă.

Este mai bine să uiți pentru totdeauna întâlnirea, spunând: „Da, sigur, și eu aveam ceva important de făcut. Grozav.” În schimb nimeni nu este supărat.

5. Te compară cu alți bărbați sau cu iubiții anteriori. În timpul întâlnirilor voastre vorbește constant despre alți bărbați, parcă ar face o paralelă cu tine. Cel mai probabil, ai în față o fire frivolă, de la care nu trebuie să aștepți nimic bun. Aparent, ești doar unul dintre numeroșii ei pretendenți, pe care intenționează să-i folosească pentru a-și atinge obiectivele.

Dacă domnișoara se caracterizează prin semnele de mai sus, încheie conversația. Și de acum înainte, fii mai atent când inviți o fată la o întâlnire.