Dragostea la distanță: 3 sfaturi pentru cei care au o astfel de relație.

Ce au special relațiile la distanță?

Există multe formate de relații – unele aprobate de societate, altele – condamnate. Unele formate sunt într-o zonă gri în care regulile trebuie specificate și, în unele cazuri, reinventate. Printre acestea sunt relațiile de dragoste între o persoană și mai multe persoane în același timp, cu consimțământul acestora și relațiile la distanță.

Se presupune că relațiile la distanță sunt un fel de „subrelații” în care sarcina principală este ziua să stai, iar noaptea să reziști. Sfaturile din reviste se rezumă de obicei la următoarele: încercați să vă amintiți cât mai des unul altuia că sunteți.

Ce poți face dacă te afli într-o relație la distanță?

1. Stabilește un cadru

Ești în această relație pentru că s-a întâmplat sau pentru că așa îți place? Ești gata să continui relația în acest format la nesfârșit? Clarifică, acesta este un format temporar forțat pentru tine sau o formă permanentă de relație?

2. ”Verificați-vă ceasurile.”

Este important ca tu și partenerul tău să aveți o idee generală despre prezent și viitor. Poate că ești sigură că totul este în regulă, că totul va continua așa – la distanță cu întâlniri rare, iar partenerul tău intenționează deja să se mute și să locuiască împreună cu tine în aceeași casă.

3. Bucură-te de relație

Dacă acest format te supără, atunci relația la distanță nu este potrivită pentru tine. E simplu: dacă te bucuri – continuă; dacă te trage în jos – schimbă situația. La urma urmei, relațiile sunt pentru plăcere.

Sfat bonus: Folosiți gadgeturile

Industria oferă o multitudine de modalități de a simți intimitatea. Există ceasuri inteligente care transmit bătăile inimii către partenerul tău.