De ce femeile sunt împotriva stabilirii paternității și de ce bărbații preferă adevărul amar decât minciuna dulce.

Dacă te îndoiești de fidelitatea partenerei, atunci un test de paternitate te poate ajuta la rezolvarea acestei probleme.

Bărbații sunt mulțumiți de această expertiză, deoarece le oferă o garanție că nu sunt mințiți ( adesea fetele moderne le dau motive de îndoială), iar femeile nu sunt dornice să participe la acest proces. Dacă bărbatul vine cu această propunere, femeia crede că el nu are încredere în ea.

Poate fi de înțeles într-o situație controversată, când în maternitate au confundat copiii din întâmplare, testul trebuie realizat. Mama are dreptul legal să facă acest lucru. În situația cu soțul, este cam la fel. El se va calma și nu se va mai tortura cu îndoieli.

Dar după realizarea testului, femeile spun că rămân cu un gust amar. Chiar dacă totul se termină cu bine și este clar cine e tatăl, relația cu greu poate fi readusă la nivelul anterior…

De ce bărbații insistă atât de mult pe stabilirea paternității?

Din cauza experienței negative în relațiile anterioare. Și din cauza statisticilor triste ale divorțurilor.

Potrivit statisticilor, fiecare al treilea tată nu și-a crescut propriul copil. Bărbații nici nu știau că nu sunt copiii lor. Acest studiu a fost realizat în SUA. La sondaj au participat cupluri aleatorii cu copii. Cuplurile au fost rugate să facă testul.

În plus, bărbații sunt într-un dezavantaj extrem. Dacă ai îndoieli cu privire la paternitate, atunci expresia – „acesta nu este copilul meu” nu este suficientă. Din inițiativă personală trebuie să faci examenul ADN. În același timp, bărbatul își face griji nu mai puțin decât femeia, iar unii chiar refuză în ultimul moment, temându-se să nu piardă titlul de bărbat adevărat. Pe lângă asta, procesul de stabilire a paternității necesită timp.

Bărbații sunt construiți astfel încât pentru ei adevărul amar este mai important decât minciuna dulce.

Bărbații deja sunt îngrădiți în drepturile lor în ceea ce privește paternitatea, așa că ar fi înțelept să le oferim mai multe garanții. Cred că întrebările în plus față de femei ar dispărea dacă s-ar face examenul ADN chiar în maternitate, pentru toată lumea. Tu ce crezi?