3 lucruri despre care mint cel mai des bărbații la primele întâlniri.

Se crede că femeile sunt ființe naive. Le place să privească lumea „prin ochelarii roz” și să asculte poveștile bărbaților. Din păcate, cuvintele lor frumoase nu sunt întotdeauna adevărate.

Iată cele mai comune discursuri la care trebuie să fiți vigilente.

1. Munca.

Dacă bărbatul își laudă munca, spune că este șeful unei companii, primește mulți bani etc. aceasta este cel mai probabil o minciună.

Adevărații oameni de afaceri încearcă să-și ascundă averea de femei.!!!

Acordă atenție cu ce a venit la întâlnire noul tău prieten. Dacă ți-a spus că mașina sa este în reparații și a chemat un taxi, aceasta este o altă minciună.

2. Copiii.

Bărbaților nu le place să vorbească despre faptul că au copii din prima căsătorie sau, și mai grav, o soție de care nu au divorțat.

De regulă, ei se tem că fata va fugi imediat și nu va mai comunica în viitor. Multe femei moderne nu aprobă deloc prezența copiilor. În opinia lor, bărbatul va dedica mai mult timp copilului. De asemenea, pot apărea probleme cu banii și cu fosta soție.

3. Obiceiurile proaste.

Desigur, bărbații vor încerca să nu vorbească despre obiceiurile lor proaste. Unii nici măcar nu vor fuma la întâlnire, spunând că sunt adepții unui stil de viață sănătos și iubesc sportul.

Hai să-ți dăm un mic sfat.

– Toate obiceiurile proaste, copiii și alte lucruri vor ieși la iveală mai târziu.

– Dacă vrei să-ți găsești jumătatea, este mai bine să-i spui femeii adevărul de la început.

– O fată care este setată pentru o relație serioasă are cel mai probabil și ea secrete.

ȚINE minte, NU EXISTĂ OAMENI PERFECȚI!

Prin urmare, merită să discutați despre cele mai importante lucruri. Dar nu dezvălui imediat totul, ci dacă apare un anumit subiect.

Relațiile se construiesc pe încredere. Ea este baza. Un om sincer nu te va înșela niciodată și, chiar dacă o va face, îți va spune imediat, fără minciuni și secrete.

Abilitatea de a fi direct – este benefică și necesară tuturor.