Principalul dezavantaj al femeilor care împart factura în jumătate.

Astăzi pe internet mi-a atras atenția suferința unui cetățean care a devenit victima unei incredibile înșelăciuni feminine.

Totul a început bine – Andrei în vârstă de 36 de ani a întâlnit-o pe frumoasa Maria de 24 de ani. Fata era zveltă, modestă, aptă de muncă și imediat l-a cucerit cu dezinteresul ei. Ea a plătit chiar și ceașca de ceai verde și nu a încercat să profite de el. O cerere minunată pentru continuarea unei relații ușoare, neîmpovărătoare și gratuite.

Și după aceea totul a mers bine. Întâlnirile incendiare cu conturi separate și o vacanță comună în cluburile hostelurilor. Ce-și mai putea dori sufletul unui bărbat de la o fată drăguță cu 12 ani mai mică?

În fiecare zi, Andrei înțelegea că se îndrăgostește din ce în ce mai mult de noua sa cunoștință. Și chiar era gata să facă un sacrificiu serios:  să-i propună o „relație serioasă”. O relație serioasă, însă, nu însemna căsătorie și nici buget comun. Ci doar să locuiască împreună pe teritoriul lui. Din fericire, la 36 de ani îl avea.

Fata a împărțit clar cheltuielile, ca atunci în cafenea. ”Eu plătesc produsele mele, tu plătești produsele tale.” Mai mult, ea era pasionată de diete, iar la baza majorității preparatelor ei erau măslinele, nucile și salata verde. Deci, prefera să nu atingă produsele „străine”. Drept urmare, Andrei, care venea acasă de la serviciu, își gătea singur, fiind surprins de iresponsabilitatea feminină. ”Cum să  gătească bărbatul, dacă în casă există o femeie?”

Îndemnurile, scandalurile și chiar amenințările de a pune capăt relației nu au dus la nimic – Maria a continuat să gătească exclusiv pentru sine. Ca răspuns la încercările de a o expulza, ea își aduna lucrurile (iar el urgent voia să o întoarcă). La încercările de îndemn – fata nu reacționa.

– Este posibil cumva să convingi o fată că trebuie să gătească pentru bărbat? Totuși sunt bărbat! – întreabă Andrei pe forum.

Sinceră să fiu, nu știu ce să-i răspund, cu excepția faptului că nu va funcționa să fii „bărbat” în sensul patriarhal al cuvântului, doar acolo unde este benefic pentru tine. Pentru că se dovedește că atunci când îți convine ești „bărbat” și când îți convine  ești „partener”. Voi știți ce sfat să-i dați?

Autor: Morena Morana.