Pentru bărbați frumusețea femeii nu este pe primul loc, ci cum este ea ca mamă, prietenă, gospodină.

Pentru a construi o relație pe termen lung, bărbații evaluează femeia nu pe baza datelor externe, ci pe baza calităților personale.

Femeia care îi atrage doar la exterior nu întotdeauna poate fi o parteneră de încredere în viață, ci mai degrabă potrivită pentru o relație pe termen scurt. Femeile frumoase au adesea pretenții excesive și se disting prin gândire liberă, un nivel mai scăzut de inteligență, un instinct matern subdezvoltat, conform bărbaților. Dar femeile care nu ies în evidență cu frumusețea lor pot deveni soții bune.

Bărbații preferă să construiască relația cu o persoană devotată, loială și de încredere, și nu cu o păpușă fără suflet. Ei nu au nicio dorință să-și conecteze viața cu o persoană care cere în mod constant confirmarea frumuseții sale. Asta le ia prea mult timp și efort. Altceva este o fată simplă și dulce, deși cu date externe obișnuite, dar o mamă, o prietenă și o gospodină minunată.

O astfel de femeie cu siguranță nu va concura cu tine, nu te va suprima și nu te va face să i te supui. Te vei putea concentra pe carieră și câștigarea banilor, iar acasă vei găsi confort.

Să-ți alegi o parteneră frumoasă și autosuficientă înseamnă să lupți cu ea pe tot parcursul vieții. Și se întâmplă adesea ca femeile frumoase să te plictisească în timp, deoarece sunt reci în interior.

Femeile înțelepte știu bine că frumusețea nu este o garanție a succesului în viața personală. Acest lucru este confirmat de un număr mare de femei frumoase, dar profund nefericite, care nu-și pot găsi sufletul pereche.

Un grup de oameni de știință din Statele Unite a realizat un studiu pentru a înțelege care femei, în opinia bărbaților sunt cele mai potrivite pentru rolul de soție. Dacă în trecut bărbații se bazau pe aspect, acum au început să acorde din ce în ce mai multă atenție caracterului feminin.

La urma urmei, industria frumuseții nu stă pe loc și cu ajutorul finanțelor aproape orice aspect poate fi transformat. Dar nu orice femeie este capabilă să creeze confort și armonie în casă. Deosebit de valoroase sunt atenția, grija și, pe lângă ele capacitatea femeii de a aprecia eforturile soțului, de a-i respecta limitele personale.