7 reguli de comunicare cu bărbații de care femeile adesea uită.

Bărbatul poate fi comparat cu un arc întins. Dacă femeia îl tratează condescendent și cu înțelegere, nu îi ignoră dorințele, creând condiții care să-l ajute să înțeleagă că este valoros, cu timpul, bărbatul începe să simtă cât de mult are nevoie de această femeie.

Bărbatul este ca un arc întins. De fiecare dată când se întinde, se creează o tensiune, sub acțiunea căreia apare din nou compresia. Și este important ca femeia să simtă această dinamică. Dacă ea reușește, atunci bărbatul iubește atât de mult, încât revine constant la ea pentru a-și simți importanța și valoarea.

Există 7 reguli de comunicare cu bărbații de care femeile uită adesea:

1. Nu învăța bărbatul și nu-i spune ce să facă.

Astfel începi să-ți difuzezi pretențiile, nu sentimentele, ceea ce nu contribuie la rezolvarea problemelor apărute. Bărbatul ar trebui să facă întotdeauna ceva nu la cerere, ci din proprie inițiativă. Dacă începi să înveți bărbatul, atunci el te percepe într-un mod distorsionat. Doar împărtășește-ți problemele.

2. Nu-i devaloriza cuvintele, faptele și emoțiile.

Principala sursă de depreciere este frica. Femeia pune la îndoială toate cuvintele și acțiunile bărbatului atunci când simte că „eu-l” ei este în pericol. Ea se teme că va fi părăsită, înșelată, neiubită. Pentru femeie este mai simplu ca bărbatul să nu simtă mai bine decât ea, așa îl poate controla mai ușor. Ulterior, bărbatul va simți acest lucru și va devaloriza femeia.

3. Fă totul astfel încât să creadă că este ideea lui.

Nu pune presiune pe bărbat dacă vezi că nu este pregătit să ia o decizie. Bărbații operează întotdeauna cu faptele. Dacă el amână cu concluziile, atunci nu are suficiente în acest moment. Nu grăbi lucrurile.

4. Fii mereu aproape fizic.

Nu uita de atingeri. Astfel bărbatul, fiind cu tine, se va simți mereu confortabil.

5. Permite-i să investească în tine.

Să participe în viața ta, să-ți ofere ajutorul și sprijinul. Oferă-i bărbatului oportunitatea de a face eforturi pentru tine. Cu cât cheltuiește mai mult timp și energie cu tine, cu atât vei fi mai valoroasă pentru el. La urma urmei, bărbații sunt întotdeauna orientați spre rezultate. Și, desigur, nu uita să-i răspunzi în același mod.

6. Nu-i interzice bărbatului să se implice în ceva.

Dacă te-ai plictisit, atunci găsește-ți ceva pe placul tău. Bărbaților le plac femeile entuziaste. Trebuie să-ți amintești că fiecare persoană are nevoie de spațiu personal. Comunicarea dintre voi ar trebui să fie dozată.

7. Fii directă, vorbește direct despre dorințele tale.

Bărbații de multe ori nu înțeleg indicii, iar femeile se supără pentru asta. Doar exprimă-ți cererea cu o voce calmă, fără fraze voalate și subtexte ascunse. Astfel nu numai că vei accelera procesul de rezolvare a problemei, dar vei evita și neînțelegerile inutile.

Pentru a rămâne mereu interesantă pentru s*xul opus, trebuie să-ți extinzi orizonturile și să arăți interes pentru tot ce se întâmplă în jur. Bărbații sunt atrași de femeile strălucitoare, stabile din punct de vedere emoțional, cu scopuri bine determinate, pe care ei sunt gata să le ia cu sine și de la care pot învăța ceva.