7 expresii pe care nu ar trebui să le spui bărbatului tău.

Există mai multe „cuvinte interzise” care în niciun caz nu trebuie spuse bărbatului, dar nu toate femeile știu despre ele. Aceste afirmații pe care le spun femeile nu pot fi tolerate de bărbați.

Bărbatului îi este mult mai ușor să se despartă de o astfel de femeie, să fugă de ea, decât să audă toate acestea și să răspundă ceva înapoi.

7 expresii pe care nu le poți spune unui bărbat:

1. „Ce tip bun e Andrei! Reușește totul – are succes, este deștept, este în formă…”

Orice laudă a altui bărbat este inacceptabilă, chiar dacă este un prieten apropiat. Astfel de cuvinte nu doar enervează bărbatul, ci și îi sugerează că nu-l apreciezi și, poate, în curând vei fi infidelă. De asemenea, este inacceptabilă orice comparație care într-un fel sau altul pune la îndoială demnitatea bărbatului.

2. „Nu ai avut noroc cu mama ta”.

Chiar dacă bărbatul vorbește urât despre mama lui, nu ar trebui să-ți permiți același lucru. Fii reținută în evaluarea ta. Dacă crezi așa, atunci este mai bine să taci. La urma urmei, mama va rămâne întotdeauna mamă – cea mai grijulie femeie de pe planetă. După o jumătate de oră, bărbatul se va potoli și va vorbi din nou doar ce este mai bun despre ea și va trage anumite concluzii despre tine.

3. „Trebuie să avem o discuție serioasă”.

Astfel de cuvinte fac bărbatul anxios. Și dacă sunt spuse cu regularitate, atunci bărbatul se va îndepărta complet de tine. Asemenea afirmații sună pentru bărbat ca o chemare la război. Și el nu intenționează să intre într-o luptă cu femeia. Bărbatul, cel mai probabil, va încerca să fugă de conversația urâtă.

4. „Fostul meu putea…”.

Orice comparații cu trecutul trebuie interzise. Astfel de cuvinte enervează teribil bărbatul, îl înfurie. Femeile în zadar consideră că motivează astfel bărbații. Adesea, comparațiile au efectul opus. Este foarte probabil ca declarațiile acestui plan să-i trezească gelozia și să-ți controleze fiecare pas, pentru că „nu există fum fără foc”.

5. „Unde erai?, cine te-a sunat?, cine ți-a scris?, La cine te-ai uitat?”.

Puține femei sunt capabile să se abțină, fără să-și dea seama că astfel de cuvinte deranjează bărbatul. Puțini bărbați vor tolera controlul total asupra lor.

6. „Mă iubești?, sunt frumoasă?”.

Dacă bărbatul te-a ales, atunci este alegerea lui, nu a altcuiva. Spunând aceste cuvinte, pui sub semnul întrebării decizia lui. Faptul că sunteți împreună este cea mai importantă dovadă a iubirii sale.

7. „Dacă…. (nu-mi cumperi, nu-mi dăruiești, nu faci), atunci eu…”.

Din aceste afirmații rezultă o manipulare clară. Bărbaților nu le place când sunt șantajați, când se face presiune asupra lor și cu atât mai mult într-o formă atât de evidentă. Poate că o dată acest truc va funcționa, dar dacă se repetă, cel mai probabil bărbatul își va pierde interesul pentru tine.

Cât de des ai fost nevoită să-i spui partenerului aceste cuvinte? Băieți, ce simțiți când auziți astfel de cuvinte la adresa voastră?