Iată de ce femeia transformă bărbatul într-un sclav, iar când acesta pleacă, îl învinuiește.

Unul dintre prietenii mei a fost căsătorit timp de 5 ani. Ultimii patru ani au fost un infern pentru el. Muncea la două locuri de muncă pentru a satisface toate nevoile soției și copilului său. Nu avea pace, odihnă, o viață normală din cauza suprasolicitării constante. Iar acasă nu era primit cu căldură și nici sprijinit. Soția sa făcea mereu o grimasă nemulțumită și, în loc de recunoștință și cuvinte bune îl acuza că face prea puțin pentru ei. Nivelul cererilor a crescut. A îndurat cât a avut putere. „Oare nu vede că fac totul pentru ea? – s-a gândit bărbatul când a decis în ​​sfârșit să plece și să depună cererea de divorț.

La început a locuit cu mama sa, apoi s-a mutat în propriul apartament. Desigur, soția nu a vrut să-și lase soțul să plece, pentru că totul i se potrivea. Și l-a atacat cu acuzații – “Ne-ai trădat! M-ai lăsat singură cu un copil pentru confortul și libertatea ta. Ești un egoist. Mi-ai înșelat așteptările. Mi-ai promis munți de aur, dar care este rezultatul? Este josnic din partea ta. Ești de acord ca un bărbat străin să-ți educe copilul?”

Când bărbatul a plecat, femeia a continuat să-i strice reputația, răspândind zvonuri false despre el – „Ne-a părăsit, ne-a trădat și s-a comportat foarte josnic….!”.

În viață se întâmplă adesea, când un familist respectabil își pierde vitalitatea și decide să trăiască pentru sine, este învinovățit de către femeie, în loc să clarifice ce este în neregulă, de ce pentru el a devenit insuportabil și sufocant în această casă, de ce fuge din ea?

Femeile nu vor să renunțe la bărbații buni. Cu siguranță vor inventa o manipulare care să-l facă să rămână. Pentru că el este foarte conștiincios. Un bărbat bun poate fi transformat ușor într-un sclav. Dacă îndrăznește să plece, el va primi un ocean de acuzații asupra sa, indiferent cât de multe lucruri bune a făcut până acum!

Bărbatul bun pur și simplu a îndrăznit să plece, dar totul se ținea pe el. El nu a primit răspuns sub formă de grijă, sprijin și recunoștință. Oare nu este un act ticălos? Nimeni nu a observat munca și eforturile sale enorme.

Bărbații buni părăsesc adesea familia cu scandal. Pentru că cele de la care pleacă nu vor să piardă un sclav credincios.

Dacă părăsești casa și asupra ta este aruncat un val de pretenții și acuzații, atunci să știi că faci ceea ce trebuie. Pierderea unui sclav este întotdeauna regretabil.

Pentru bărbat schimbul într-o relație este la fel de important ca aerul! Dar există femei care pur și simplu nu sunt obișnuite să dăruiască. Sunt obișnuite doar să ia de la alții. Ele joacă un rol complet diferit în societate.

Dacă cealaltă persoană refuză să facă ceva minim pentru tine, pune capăt relației, oricât de mult ți-ar părea rău pentru anii petrecuți împreună și pentru toate investițiile tale. Într-o relație normală, trebuie să existe o întoarcere; fără ea, relația este sortită eșecului. Mai devreme sau mai târziu, simțindu-te ca un sclav, vei pleca cu scandal, acuzații și sentimentul de vinovăție impus.