5 fapte care te fac să afirmi cu încredere că femeia te-a trădat.

Bărbații și femeile moderni au atitudini diferite față de trădare. Cineva crede că astfel de greșeli sunt acceptabile, deoarece omul este o ființă socială care este supusă ispitelor. Iar cineva crede că, odată ce și-a încălcat promisiunile și jurămintele, omul își devalorizează propriul cuvânt și propriile intenții.

De multe ori este dificil să stabilești dacă a existat sau nu actul trădării, dar te bântuie un sentiment de disconfort interior. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care sunt capabile să ascundă înșelăciunea pentru o lungă perioadă de timp, considerând că este o minciună inocentă.

5 acțiuni care te fac să spui cu încredere că femeia te-a trădat:

1. Minciunile mici. Adesea, prinzi femeia cu mici înșelăciuni: ea îți spune că s-a dus la părinți, dar de fapt s-a plimbat în parc sau a cheltuit o sumă mare de bani, dar nu ți-a spus nimic … Să tacă inocent, să înfrumusețeze, să exagereze de dragul propriului confort – devine în cele din urmă un obicei și femeia începe să te mintă despre lucruri mai serioase.

2. Răceală evidentă. În situațiile dificile de viață, când ai nevoie în mod deosebit de sprijin, din partea femeii vine o indiferența emoțională, iar motivele acestui comportament nu-ți sunt clare. Nu simți siguranță, există o lipsă de căldură, grijă, bunătate.

3. Lipsa de respect. Din când în când, femeia izbucnește, începe să te critice, să-ți reproșeze și să-și exprime nemulțumirea, rănindu-ți stima de sine. Mai mult decât atât, ea își permite asta în public. Cel mai probabil toată lumea știe deja cine este cu adevărat iubita ta și ea nu are nimic de ascuns, dar tu tot nu vrei să recunoști.

4. Ignorarea nevoilor. Pe primul loc sunt interesele femeii și, de fapt, ea nu este deloc interesată de nevoile tale, deși din când în când se preface că este o persoană grijulie. Astfel de izbucniri de bunătate apar adesea doar atunci când are nevoie de ceva de la tine. În alte cazuri, nu-i pasă că și nevoile tale trebuie satisfăcute.

5. Promisiunile uitate. Cuvintele și acțiunile reale diferă. Femeia uită constant ceea ce ați discutat, iar tu încă încerci să ai încredere în ea, deși asta nu te face să te simți mai bine. Astfel de acțiuni indică faptul că ea nu prețuiește relația și cel mai probabil în viața ei există cineva mai valoros decât tine.

Amploarea trădării feminine poate fi diferită. Dar cu cât porți mai mult ochelarii roz, cu atât consecințele pentru tine vor fi mai dificile. O percepție distorsionată a comportamentului celeilalte persoane îți fură timpul și resursele. Să ierți sau nu comportamentul nepotrivit – depinde de tine. Chiar dacă trădarea s-a întâmplat o singură dată, probabilitatea ca acest lucru se va întâmpla din nou este mare…