Dacă bărbatului nu-i pasă de femeie, el o va trata în aceste 5 moduri.

Pentru orice femeie nu există sentiment mai rău decât să se simtă „inutilă” sau „abandonată” în relație. Deși, la exterior pare să fie totul bine, în sufletul ei există anxietate, resentimente, frică, disperare…

Această stare nu apare în zadar. Motivul – este dependența nesănătoasă! Bărbatul nu are nevoie de femeie, dar ea nu-l poate elibera, de aceea este de acord cu condițiile pe care i le propune.

Dependența este prezentă în orice relație apropiată. În acest caz, desigur, vorbim despre o dependență nesănătoasă. Femeia se dedică complet relației renunțând la interesele sale – doar pentru a nu fi singură cu sine, pentru a-și umple golul și a scăpa de anxietate.

Fiecare om are nevoie de echilibru. Femeile înțelepte simt subtil când sunt „inutile” și încearcă să scape de astfel de relații cât mai curând posibil. Iar femeile cu o experiență traumatică sunt forțate să sufere, neînțelegând cauza stării lor.

Într-o relație apropiată este foarte important să găsești un echilibru și, în același timp, să nu te pierzi. În caz contrar, se formează o legătură emoțională nesănătoasă! În interiorul femeilor „inutile” nu există un astfel de echilibru.

Dacă bărbatul nu are nevoie de femeie, el se comportă astfel cu ea:

1. O acuză pentru toate dificultățile. Dacă bărbatul are dificultăți în viață, atunci, în loc să rezolve problemele, el își varsă furia asupra femeii, transferând responsabilitatea asupra ei, provocându-i sentimentul de vinovăție, pentru că știe că ea va face orice, îl va ajuta, nu-l va refuza.

2. Nu manifestă grijă. Bărbatul nu vede nevoia să „investească” în femeie moral și financiar, pentru că înțelege că ei i se potrivește totul și oricum nu va pleca nicăieri.

3. O ofensează și nu-și cere iertare. Pentru că este indiferent față de starea de spirit a femeii și puțin îi pasă de lumea ei interioară.

4. Ignoră cererile de ajutor și sprijin. Se preface că nu observă absolut nimic. Cel mai probabil, în viața unui astfel de bărbat există un obiect de atenție mai valoros.

5. O face să se îndoiască de sine. În comunicare, bărbatul pune la îndoială constant acțiunile și cuvintele femeii, în loc de complimente, aprobare și cuvinte de sprijin, ea va auzi reproșuri, acuzații. Bărbatul vorbește cu ușurință despre defectele femeii și nu-i observă calitățile.

Dragostea, înțelegerea, acceptarea și sprijinul sunt necesare pentru toți oamenii, fără excepție. Fără ele, este imposibil de construit relații armonioase. Dacă oamenii renunță la ele atunci sentimentul de inutilitate, abandon și singurătate este prezent, chiar și fiind într-o relație.