Bărbații care se plâng femeilor de aceste 4 lucruri, sunt priviți ca fiind slabi și iresponsabili.

În general, ar fi mai bine să nu te plângi femeilor. Să-ți împărtășești experiențele din când în când este acceptabil, dar numai dacă ai stabilit o relație de încredere cu femeia. Dar este important „să nu exagerezi” cu plângerile tale, să nu pui femeia în postura unei mame care vrea să te mângâie și să rezolve problema pentru tine. În ochii femeii nu vei mai fi perceput ca un bărbat care poate oferi protecție și sprijin!

Un bărbat adult este capabil să-și „rezolve” problemele singur, să se recupereze și să se odihnească.

Poți și trebuie să te plângi, dar cu moderație! Acest lucru nu-ți încalcă demnitatea masculină. Dimpotrivă, ajută la creșterea nivelului de comunicare în cuplu. Dar dacă nu știi cum să vezi acest „mijloc de aur”, atunci este mai bine să nu o faci. Poți și chiar este necesar să-ți împărtășești experiențele cu jumătatea ta, concentrându-te pe schimbul de episoade importante și semnificative din viața ta.

De exemplu, „Am rămas neobservat la serviciu pentru meritele mele. Sunt supărat că lucrurile s-au întâmplat astfel. Realizările mele sunt atribuite altuia. Dar sunt sigur că acest lucru mă va motiva să nu renunț la obiectivul meu!”

4 lucruri despre care să nu te plângi niciodată femeii:

1. Despre neajunsurile caracterului tău.

„Nu am destulă voință ca să reușesc”, „Recunosc că sunt leneș și nu vreau să ies din zona mea de confort”, „Sunt un avar, mereu am fost.” etc.

Dacă femeia aude astfel de cuvinte, începe să te respecte mai puțin și îți poate folosi defectele în avantajul ei în caz de dezacord.

2. Despre problemele tale financiare.

Bărbații care se plâng că au probleme eterne cu banii – nu provoacă compasiune. Dimpotrivă, doar milă. Aceste plângeri sunt percepute subconștient de femeie că ești un bărbat slab, întrucât dobândirea resurselor este una dintre cele mai importante funcții masculine.

3. Despre problemele de sănătate.

Femeia este setată să-și caute un mascul puternic. Dacă îți neglijezi sănătatea, atunci ea înțelege că ești neglijent în orice și este extrem de nerezonabil să aibă o relație serioasă cu tine.

4. Plângeri despre fostele iubite.

În primul rând, este lipsit de educație să te plângi noii iubite despre defectele fostei. În al doilea rând, tu însuți ai ales această femeie și condamnarea ei îți confirmă prostia. La urma urmei, fiecare bărbat își alege partenera care i se potrivește cel mai mult, aceasta este alegerea și decizia lui și nu trebuie să caute vinovați.

Bărbații care se plâng de cele 4 lucruri menționate mai sus sunt iresponsabili. Ei arată în ochii femeilor slabi, neputincioși și incapabili să se descurce singuri.