7 cerințe inutile ale femeilor față de bărbații de peste 40 de ani.

S-ar părea că după 40 de ani, femeia ar trebui să aibă cerințe mai mult sau mai puțin rezonabile pentru bărbații de aceeași vârstă sau mai în vârstă. Cu toate acestea, în practică, femeile continuă să-și exprime cerințele față de bărbat și, indiferent de vârsta acestuia, ele încearcă să-l schimbe.

7 cerințe inutile după 40 de ani:

1. ”Nu trebuie să te uiți la femeile mai tinere.” Femeia își condamnă alesul dacă acesta complimentează o femeie cu mult mai tânără decât el sau o urmărește cu privirea.

2. ”Toată atenția ta este doar pentru mine.” Femeia crede că bărbatul ar trebui să-i dedice cea mai mare parte a timpului său și în același timp ea îi încalcă interesele și limitele în orice mod posibil. Deși după vârsta de 40 de ani, bărbatul experimentează o reevaluare a valorilor, iar relația cu femeia adesea nu este o prioritate pentru el.

3. ”Ai grijă de tine – nu uita să faci sport, să te alimentezi corect, să renunți la obiceiurile proaste.” Femeia este atentă la silueta ei și îi cere bărbatului același lucru, fără să-și dea seama că el nu va tolera constrângerea.

4. ”Ghicește-mi dorințele.” Ea și le-a inventat, ea s-a supărat. Femeia este sigură că bărbatul ar trebui să-i citească gândurile – să-i cumpere cadouri pe care și le dorește, să o surprindă. Și atunci când el încearcă să-i înțeleagă adevăratele nevoi, adesea greșește, primind un val de reclamații la adresa sa.

5. ”Investește în tratamente anti-îmbătrânire și alte servicii de înfrumusețare.” Bărbatul consideră astfel de cheltuieli nu numai lipsite de sens, ci și inutile. Bărbatul nu este pregătit să suporte astfel de cheltuieli.

6. ”Ascultă poveștile mele sfâșietoare” (despre prietene, vecini, colegi). Desigur la femei zona vorbirii este cât se poate de activă și ea trebuie să pronunțe o anumită normă pe zi. Bărbatul, desigur, din politețe poate asculta câteva povești pe săptămână, dar izbucnirile emoționale zilnice sunt un adevărat test pentru el. Bărbatul operează cu fapte și aceste informații bazate pe bârfe sunt ca o zgură pentru el.

7. ”Să trăim pentru public” “Să ne cumpărăm o mașină scumpă. A vecinilor e mai grozavă!”, “Să mergem în vacanță în Maldive. Toți prietenii mei au fost deja acolo.” Odată cu trecerea anilor bărbații nu mai simt dorința de a se lăuda, de a atrage mai multă atenție asupra lor sau de a se afirma, ei trăiesc viața reală și aceste intenții feminine le sunt străine.

Aceste cerințe sunt în zadar, deoarece prioritățile sexelor la diferite etape de vârstă sunt diferite.

Opinia oamenilor de știință

Cea mai mare universitate din Australia a realizat un sondaj amplu la care au participat 7.000 de persoane cu vârsta cuprinsă între 18- 65 de ani. Oamenii au fost rugați să creeze portretul unui partener atrăgător pe baza a 9 semne, inclusiv 3 categorii – carismă, inteligență sau potențial, estetică. S-a dovedit că la diferite intervale de vârstă, cerințele masculine și feminine pentru partener sunt diferite.

De la 18 la 25 de ani, pentru femei este important aspectul, iar pentru bărbați – statutul social.

De la 25 la 40 de femeile sunt interesate de potențial (carieră, educație, talentele), în timp ce bărbații, dimpotrivă, sunt interesați de aspect.

După 40 de ani – pentru femei este important aspectul, venitul, potențialul și statutul. Bărbații au cam aceleași cerințe. Aceasta este singura perioadă în care există o potrivire de 100%. Doar că bărbații și-ar dori să vadă alături o parteneră mai tânără decât ei. Astfel ei vor să-și extindă vârsta din contul unei partenere tinere, plină de resurse.