Viața fără femeie în opinia unui burlac convins.

Se știe că femeile trăiesc cu  7-10 ani mai mult decât bărbații. Motivul ar fi că femeile sunt mai atente, prudente și preocupate de sănătatea lor. Sunt creaturi emoționale, nu-și suprimă emoțiile, ci preferă să le exteriorizeze, eliminând rapid suferința mentală.

Mulți bărbați moderni sunt siguri că astăzi se descurcă mai bine fără femei. Nu trebuie să aibă grijă de nimeni, nu trebuie să fii geloși, să muncească din greu pentru a fi pe placul cuiva.

Ce fericire – să te trezești singur în apartamentul tău, să-ți planifici ziua la discreția ta, să gătești singur și să conectezi mașina de spălat automată.

Fără femeie poți trăi. Bărbații care sunt liberi deja nu mai intenționează să schimbe nimic. Cu relațiile de o zi – da, sunt de acord. Poți face dezordine în apartament cum îți place sau poți adopta un stil complet minimalist. Poți invita prietenii fără să-ți faci griji că apoi va urma o privire acuzatoare ca răspuns.

Fără femeie poți să nu mergi la teatre și cinematografe, poți să nu te bărbierești. Poți să comanzi pizza în fiecare zi sau fast-food. Iar când te plictisești, ții o dietă cu legume, fără să-ți faci griji că cineva va aduce brusc în frigider o prăjitură sau murături.

Fără femeie, casa ta este întotdeauna atât de curată pe cât ar trebui să fie. Speli singur vasele, podelele, pentru că înțelegi că nimeni în afară de tine nu o va face. Dacă dorești poți utiliza serviciile de curățenie.

Fără femeie nu vei ști despre existența unor oameni străini dintr-o provincie îndepărtată, numiți „părinți”. Poți să nu te gândești la copii, călătorii de familie, cumpărături regulate și reparații.

Dacă dorești poți să admiri femeia frumoasă care locuiește în apropiere, fără să-ți faci griji că informațiile se vor împrăștia rapid. Fără femeie poți trăi calm fără să-ți faci griji pentru cheltuielile neprevăzute, deoarece știi exact unde se vor îndrepta finanțele tale.

Fără femeie ești liber, curat, bine dispus, ai o rutină zilnică clară pe care o poți ajusta în funcție de circumstanțe.