8 trăsături de caracter ale omului „fals” care te vor ajuta să-l identifici mai ușor.

Probabil, fiecare a întâlnit oameni care în pofida atractivității și bunăvoinței exterioare, nu păreau deloc reali și sinceri. Într-adevăr, unii oameni vor să pară ceea ce nu sunt. Oamenii cu un nivel ridicat de inteligență emoțională imediat recunosc falsitatea în comportamentul noii cunoștințe. Dar uneori identificarea unei persoane „false” poate fi o provocare.

Astăzi ți-am pregătit o listă cu trăsăturile de caracter ale oamenilor „falși”. Cu ajutorul acestei liste, îți va fi mai ușor să recunoști omul care încearcă să obțină beneficii în toate și nu numai!

8 trăsături de caracter ale omului „fals”

1. Oamenii falși îi ajută pe alții doar pentru a obține beneficii personale. Ei fac bine în mod demonstrativ pentru a obține aprobarea publicului.

2. Oamenii falși adoră bârfele. Pentru ei este important să critice și să umilească în mod constant pe cineva pentru a-și crește stima de sine și a se afirma din contul celorlalți.

3. Oamenii falși aruncă vorbe deșarte. Astfel de oameni fac mereu promisiuni și nu le îndeplinesc niciodată. Ei sunt oameni care doar vorbesc, dar nu acționează.

4. Oamenii falși sunt ipocriți. Ei se adaptează adesea mediului pentru a fi „din grup”, în timp ce pe la spate răspândesc zvonuri despre toți.

5. Oamenii falși vor găsi întotdeauna un motiv să se laude, chiar și pentru ceva nesemnificativ.

6. Oamenii falși adoră să atragă atenția asupra lor. Se consideră centrul universului. Astfel de oameni nu tolerează ignorarea, au un sentiment crescut de importanță personală.

7. Oamenii falși visează să obțină recunoaștere, vor să fie iubiți și respectați, de aceea, încearcă să fie pe placul tuturor.

8. Oamenii falși caută beneficii nu numai în „fapte bune”, ci și în comunicare. Ei respectă oamenii care au putere și, în principiu, comunică doar cu cei care le-ar putea aduce beneficii.

Desigur, în psihologie nu există conceptul de „om fals”, dar cred că ai înțeles perfect despre cine este vorba în articol și, cel mai probabil, în timp ce citeai ți-ai pictat în minte imaginea unei astfel de persoane. Toate trăsăturile de caracter descrise mai sus sunt inerente persoanelor cu traume psihologice. În spatele manifestărilor exterioare se află o persoană supărată pe viață.

Ai întâlnit ”oameni falși” în mediul tău?!