Mesaj pentru femeile singure de 30 de ani: ”Nu aveți nevoie de Brad Pitt.”

Visezi la un prinț pe cal alb, un milionar sau un star de cinema? Relaxează-te, nu ai nevoie de niciunul dintre ei.

Uneori mi se pare că a sosit epoca femeilor singure de 30 de ani. În jurul meu sunt atât atât de multe și fiecare dintre ele este aproape sigură că nu-și va găsi niciodată bărbatul ideal.

Oh, fetelor, visați la bărbații nepotriviți! Mai exact, visați greșit.

De exemplu, te trezești singură în pat cu gândul: „Să mă căsătoresc mai repede!” la ora prânzului nu te sună nimeni și iar oftezi: „Toate prietenele mele s-au căsătorit deja a doua oară, iar eu am rămas fată bătrână.” Seara în loc să ieși la un film, la restaurant sau la o plimbare în parc, te așteaptă un apartament gol și din nou suspini: „Unde ești, prințul meu?”.

Dar cum este el – prințul tău? Ți-ai imaginat vreodată? Sau ai o idee generală, impusă de standardele acceptate în societate: un blond înalt, cu ochi albaștri.

Dacă vrei să te căsătorești, specifică – cu cine. Și cel mai important – nu te gândi la aspectul bărbatului, ci la ce fel de persoană ar trebui să fie, ce calități ar trebui să posede, câți ani are, în ce domeniu lucrează, ce îi place. Imaginează-ți diferite situații și cum acționează în ele.

Ar fi grozav să-ți imaginezi ziua perfectă alături de bărbatul tău perfect: cum vă treziți împreună (sau la ore diferite), cum gătești micul dejun (sau el îl gătește), amândoi mergeți la muncă (sau îl petreci și tu stai acasă). Cu cât vei fi mai specifică, cu atât mai bine. Nu uita să-ți imaginezi ce trăiești într-un moment sau altul. Dacă faci asta în mod regulat, îți rămâne doar să aștepți puțin și bărbatul ideal va apărea în viața ta foarte curând.

Din nou – nu te concentra pe aspect. La urma urmei, trebuie să trăiești cu acest om, nu cu aspectul lui. Să presupunem că noaptea îl visezi pe Brad Pitt. Ei bine, să zicem că l-ai obținut, iar împreună cu el ai obținut și mulțimea de admiratoare care nu sunt capabile să treacă pe lângă un bărbat atât de frumos și, cel mai probabil, el nu este împotrivă. Ești de acord să fii „una dintre” în lista lui nesfârșită, deși formal ai statutul de soție? În plus, se poate dovedi că Brad Pitt nu se prea pricepe la treburile gospodărești. Adică, tu vei căra pungile cu alimente, vei lipi tapetul și vei face alte treburi casnice. De aceea, gândește-te – ai nevoie de un astfel de dar al destinului.

Ok, să zicem că ești încăpățânată și sigură că Brad Pitt este perfect nu doar la chip, ci îți pregătește micul dejun, aleargă prin magazine și cumpără alimente, iar la sfârșit de săptămână aspiră apartamentul și își călcă singur cămășile. Atunci apare întrebarea – tu ești Angelina Jolie să visezi la un astfel de bărbat? La urma urmei, un bărbat superb caută o femeie superbă.

Asta nu înseamnă că nu poți visa la un bărbat superb. Poți! Trebuie doar să devii o femeie superbă, astfel încât să-ți acorde atenție. Ai adăugat câteva kilograme în plus – mergi la sală, ai o educație slabă – mergi la studii. Lucrează asupra ta!