Iată de ce femeia nu va sta alături de un bărbat care o complimentează mereu.

”Femeile iubesc cu urechile”. Într-o oarecare măsură, această afirmație este adevărată. Toate femeile, indiferent de vârstă, iubesc complimentele. Dar dacă femeia, în afară de cuvinte afectuoase, nu primește nimic, în curând ele nu numai că o vor deranja, ci și vor deveni dezgustătoare.

Să analizăm un exemplu. Pur ipotetic. Cosmin – un bărbat bine educat, inteligent, câștigă decent, glumeț, sufletul companiei, fetele se lipesc de el. Întotdeauna a ales cele mai frumoase femei. A fost căsătorit oficial de trei ori, de mai multe ori în relații libere, dar toate au durat un an, maxim doi. Ciudat? Nu!

Să-l privim mai atent pe Cosmin. Fiecare început de relație cu o femeie nouă trecea încântător, de-a dreptul magic: flori, sonete, concerte, complimente, „Dragă, te voi duce la capătul Universului…” Urmează periuța ei de dinți în baia lui și mai departe conform scenariului.

Timpul trece. Femeia muncește la trei locuri de muncă pentru a-și cumpăra o haină nouă și a-și hrăni copilul (de regulă, bărbații de peste patruzeci de ani,  întâlnesc femei divorțate cu copii). Și tot așteaptă, așteaptă. Așteaptă acele cuvinte care îi mângâie urechile. „Hai să mergem în vacanță!”, „Ia bani, cumpără-ți ceva nou”, „Poate înscriem copilul la fotbal/pictură?” Dar Cosmin și-a creat o zonă de confort – acasă este confortabil, curat, gustos, femeia dorită alături – și el trăiește în plăcerea lui. Și cu o perseverență maniacală, continuă să-și dezvolte arta elocvenței complimentului. Drept urmare, într-o zi găsește casa rece și goală.

El nu a înțeles că în spatele oricăror cuvinte frumoase femeia caută fapte. Ea nu vrea să vadă alături un bufon, ci un bărbat pe care se poate sprijini, care nu se va prăbuși ca un buștean putred sub greutatea problemelor. Un bărbat care îi va justifica speranțele de a-și construi o familie puternică și fericită. Atunci cuvintele lui blânde vor fi cu adevărat dorite.

Dacă crezi că, după ce i-ai atârnat tăiței frumoși pe urechi, vei ține femeia lângă tine pentru totdeauna, te înșeli. Mai bine începe căutarea unei agenții pentru selecția asistentelor. La bătrânețe, îți vor fi de folos.

Femeile iubesc cu urechile…..Ha-ha!