Ce nu ar trebui să-i spui niciodată unui bărbat: 9 expresii interzise.

Chiar dacă bărbatul tău este cel mai înțelegător din lume și tu ești extrem de curioasă, tot există lucruri pe care nu ar trebui să i le spui niciodată, pentru a nu-l răni.

9 expresii pe care merită să le scoți din vocabularul tău:

1. ”Ești băiețelul mamei.”

Dacă ai această opinie, va trebui să suporți. Pentru că el nu se va schimba, mai ales că mama pentru bărbat este cea mai importantă femeie. De aceea, stăpânește-ți emoțiile și respectă-l atât pe el, cât și pe mama lui.

2. ”Povestește-mi despre fosta ta iubită”

Dacă vrei să-i strici dispoziția, bineînțeles, întreabă-l despre asta, dar nu are rost. Oricum nu te vei putea întoarce niciodată acolo unde este cu alta și să-l faci să te iubească. Subiecte interzise sunt și cele legate de viața intimă. Trăiește în prezent și construiește realitatea aici și acum.

3. ”Uite ce frumoasă este ea.”

Unor femei le place să se compare cu altele, în speranța că bărbatul le va scălda în complimente și va spune că nimeni nu poate fi mai frumoasă. Dar el ar putea spune: „Da, ai dreptate, arată grozav!”? Tocmai de aceea, nu-l provoca.

4. ”Nu știi să te distrezi.”

Doar pentru că te întâlnești cu un introvertit căruia nu-i plac petrecerile nu înseamnă că nu știe să se distreze. Nu arunca cuvinte zgomotoase. Dacă vrei să petreceți timpul împreună, atunci găsiți o activitate care să vă placă amândurora.

5. ”Sunt frumoasă?”

Dacă te iubește, oricum îți va spune aceste cuvinte în fiecare zi. Dacă observi că îți lipsesc în relație aceste cuvinte, atunci nu este vorba despre frumusețea ta, ci despre sentimentele bărbatului față de tine. Caută mai adânc.

6. ”Ai gusturi groaznice când te îmbraci.”

Nu-i spune direct. Dacă nu-ți place stilul său vestimentar, cumpără-i haine noi sau ajută-l cu un sfat atunci când mergeți data viitoare la cumpărături. Adesea felul în care arată bărbatul este meritul femeii sale.

7. ”Când ne vom vedea?”

Dacă bărbatul este interesat de tine, cu siguranță te va anunța când vă veți vedea. Nu te impune, bărbații iubesc femeile inaccesibile.

8. ”Este doar o slujbă…”

Când eșuează în carieră sau șeful nu-i observă progresele, nu trebuie să-l liniștești cu cuvintele „Este doar o slujbă”. Pentru bărbat munca – este realizare de sine, trebuie să lupte, să joace și să câștige. De aceea, găsește cuvinte mai potrivite pentru astfel de cazuri: „Ești grozav, ești puternic, data viitoare neapărat vei reuși.”

9. „Nu vei obține succes.”

Ei bine, da, ești clarvăzătoare și știi totul. Bărbatul este cea mai apropiată persoană, trebuie să-i susții oricare dintre acțiunile sale și să-l inspiri la „lucruri mărețe”. Amintește-ți că tot ceea ce face, cum acționează și arată – te reflectă.