3 motive pentru care nu ai un bărbat demn alături. Evită aceste greșeli.

Deși putem discuta mult despre psihologia masculină și percepția feminină, totuși există lucruri evidente. Astăzi, egalitatea pe care au obținut-o în sfârșit femeile (și continuă să sărbătorească acest eveniment), le-a făcut o glumă rea.

Bărbații s-au relaxat. Ei nu mai văd necesitatea să protejeze femeia, să o ajute. Iar cei cărora femeile le-au smuls din mâini armele (inclusiv cele reale) fără rezistență le oferă chiar și lopata de grădină. Iată ce greșeli fac femeile în legătură cu toate astea:

1. Femeile se comportă de parcă nu ar avea nevoie de bărbați.

Niciun bărbat nu vrea să vadă alături de sine o fată stupidă sau fără interese, este adevărat. Dar, dacă câștigi bine, plătești pentru tine într-o cafenea, îți deschizi singură ușa, decizi totul singură, atunci într-adevăr, de ce ai avea nevoie de El? Bărbatul simte acest lucru și nu vrea să te împiedice, să intervină în lumea ta ideală.

2. Femeile nu știu să accepte iubirea.

Există trei lucruri esențiale de care are nevoie fiecare bărbat. Este vorba despre încredere, sentimentul că este util și recunoștință Un bărbat îndrăgostit este dispus să-i ofere multe femeii sale, dar ce rost are dacă ea ia totul de la sine înțeles? Învață să spui „mulțumesc”, învață să-ți mulțumești bărbatul, să-l asculți și să-i încredințezi rezolvarea problemelor strategice din cuplul vostru.

3. Femeile sunt intruzive.

Ți-ai stabilit obiectivul să-l cucerești și iată deja rolurile de gen stabilite de natură merg conform unui scenariu strâmb. Lasă-i bărbatului spațiu de acțiune.

Chiar dacă nu ești pregătită să recunoști că faci oricare dintre aceste greșeli, gândește-te la asta. Uită-te la proiecția lor asupra ta și acesta va fi cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a deveni o femeie fericită în viitor.