Iată de ce nu ești căsătorită: 7 plante de interior care te împiedică să-ți găsești jumătatea.

Ești deșteaptă, frumoasă, capabilă să faci cele mai delicioase bucate, dar din anumite motive bărbații fug de tine? Poate că pe pervazul ferestrei tale crește o plantă care sperie bărbații?

Se pare că unele plante de interior îți afectează energia. Acestea au dobândit capacitatea de a îndepărta răul (cum ar fi, de exemplu, coniferele), în timp ce altele alungă bărbații ( adică te pot împiedica să începi o relație și să te căsătorești).

Parapsihologul ne spune ce plante de interior împiedică femeile să-și îmbunătățească viața personală:

Cactusul

Cactusul este o plantă masculină, de aceea este contraindicată femeilor care sunt în căutarea unui partener. Potrivit parapsihologului, mai bine scapi de această plantă, dăruind-o unui prieten de sex opus: dacă acest bărbat este heterosexual, atunci cactusul nu-i va face rău. Dacă totuși iubești foarte mult cactușii, pune-i în perechi: acest lucru va ajuta la neutralizarea impactului negativ.

Aloe

Aloe este o plantă medicinală care poate fi folosită în scop cosmetic, pentru tratarea răcelilor, utilizată pentru comprese și loțiuni. Ea crește rapid, este ușor de îngrijit, dar femeile singure ar fi mai bine să nu o țină în casă. Și ea alungă bărbații. Totul ține de spini – ei alungă potențialii pretendenți. Plantele spinoase nu sunt potrivite pentru femei: ghimpii sunt un simbol masculin și perturbă energia femeii.

Copacul banilor (Crasula)

Există o opinie că dacă păstrezi această plantă în casă și ai grijă de ea, atunci vei atrage banii. Dar nu uita și de altă proprietate a acestei flori – ea alungă bărbații. De aceea, crește această plantă în pereche. Potrivit expertului, plantele trebuie să stea împreună, altfel va fi dificil să-ți îmbunătățești viața personală.

Iedera

Potrivit expertului, este strict interzis să crești această plantă în casă. Ea consumă puțin dioxid de carbon și eliberează puțin oxigen, deci nu purifică aerul așa cum o fac alte plante. În plus, iedera are un impact negativ asupra femeilor – viața lor personală nu se va îmbunătăți. Dar dacă plantezi iedera afară, de exemplu, de-a lungul peretelui casei, ea poate face viața de familie mai armonioasă. Acest lucru se datorează faptului că iedera este asemănătoare unui animal sălbatic: în captivitate se simte rău, iar în natură este liberă, deci are un efect de „lipire”.

Monstera

O astfel de plantă are un efect negativ asupra bărbaților. Dacă bărbatul se uită des la această floare, devine rece cu femeia sa. Pentru a-ți îmbunătăți viața s*xuală, expertul recomandă să scapi de ea, îngropând-o în pământ, sub un copac. Floarea va hrăni pomul și va da roade mai bune. Apropo, poți face asta cu orice plantă pe care nu vrei să o mai crești în casă.

Chiparos

Chiparosul nu va alunga bărbatul, dar poate înrăutăți relația în cuplu. Cert este că, dacă această plantă crește în bucătărie, bărbatului s-ar putea să nu-i placă mâncarea pe care o pregătește femeia, iar acesta poate fi un motiv pentru certuri și dezacorduri. Expertul recomandă să crești planta în sufragerie sau în dormitor: acolo nu va afecta hrana, nici relația dintre îndrăgostiți.

Hibiscus 

Această plantă poate fi crescută doar de femeile care sunt deja căsătorite. Potrivit parapsihologului, doar atunci floarea nu va avea un efect negativ asupra bărbatului. Dacă femeia este singură și crește această plantă, atunci potențialii soți vor fugi din casa ei – nu se vor simți confortabil acolo. De aceea, amână cu această plantă până la căsătorie.