Numărul dragostei: Iată ce trăsături de caracter poate avea bărbatul, dacă îi cunoști doar data nașterii.

Prima întâlnire este adesea o loterie, însă datorită numerologiei, riscurile pot fi reduse semnificativ. În acest articol îți spunem ce trăsături de caracter poate avea potențialul tău partener, dacă cunoști doar ziua în care s-a născut.

1, 10, 19, 28

Cei născuți pe 1, 10, 19, 28 sunt lideri (energia Soarelui). Se caracterizează prin independență, individualitate, poziție de lider. Opinia lor trebuie să fie întotdeauna o prioritate și unica. Sunt adevărați strategi, manageri, care se disting prin independență și originalitate. Astfel de bărbați pot avea tendința de a suprima – cu greu se supun și construiesc relații, în caracterul lor există autoritarism și respingere a criticilor. În plus, sunt destul de închiși. În relație caută adesea o sursă de inspirație și, cu o anumită abordare, acești bărbați pot deveni parteneri de încredere.

2, 11, 20, 29

Acești bărbați pot și chiar iubesc să construiască relații (energia Lunii). Sunt destul de calmi, blânzi, pașnici și adesea au un aspect atractiv. Sunt diplomatici, susțin întotdeauna pacea și construirea încrederii. Nu tind să cucerească înălțimi mari în carieră (cu excepția celor născuți în ziua 11, unde există și multă energie a Soarelui).

Un astfel de bărbat poate fi predispus la exagerare, minciuni, duplicitate, poate țese intrigi. În același timp, este un bun ascultător, îi poți împărtăși emoțiile, secretele și să-i ceri sfatul. Pentru a construi o relație cu o astfel de persoană, nu trebuie să pui presiune asupra lui – este mai bine să devii o autoritate pentru el, oferindu-i o alegere.

3, 12, 21, 30

Cei născuți în ziua 3, 12, 21, 30 sunt înțelepți (Jupiter). Acești bărbați învață constant ceva nou. Le place să studieze subiectul la maximum, nu tolerează cunoștințele superficiale, sunt comunicatori excelenți. Sunt optimiști, au un potențial creativ mare, sunt activi, cu scopuri bine definite, educați.

În același timp, un astfel de bărbat are adesea dificultăți de comunicare cu cei dragi și chiar poate avea obiceiuri dictatoriale ( se pot manifesta sub diferite forme, în funcție de educație, moralitate). În dispute tinde să domine, iar rațiunea este mai presus de sentimente. De asemenea, poate avea relații proaste cu părinții – acest lucru se datorează faptului că îi este greu să accepte autoritatea cuiva sau dacă simte că și-a depășit părinții în cunoștințele sale. Dacă vrei să construiești o relație cu un astfel de bărbat, este important să-l apreciezi tocmai pentru intelectul și cunoștințele sale.

4, 13, 22, 31

Cei născuți pe data de 4, 13, 22 și 31 sunt practici (Rahu). Sunt indivizi talentați din punct de vedere creativ, sentimentali și vulnerabili. În viață s-ar putea să nu arate aceste calități, ci să pară insensibili și închiși.

Acestor bărbați le place să-și stabilească propriile reguli (cu excepția celor născuți în ziua 22, unde există și multă energie a Lunii, care le oferă blândețe și diplomație). Calitățile pozitive includ: dorința de ordine, o minte tenace, capabilă să sesizeze cele mai mici detalii, stabilitate, disciplină. Dar se caracterizează și prin încăpățânare, neîncredere, o viață plină de iluzii și temeri. Cel mai ușor poți construi o relație cu ei dacă nu le subliniezi imperfecțiunile.

5, 14, 23

Cei născuți în zilele de 5, 14, 23 sunt oameni curioși, versatili, cu multe fațete (Mercur). Un astfel de bărbat studiază ceva toată viața, dar superficial, doar pentru a obține minimul necesar de cunoștințe, pe care apoi să le pună în practică. Este și un adevărat antreprenor care reușește cu ușurință să unească oamenii împreună. Este diplomatic, degajat, foarte creativ, îi place să fie la curent cu noile produse, are un bun simț al umorului.

Acest bărbat apreciază laudele. Printre calitățile negative se remarcă superficialitatea, inconstanța, lipsa dorinței de a crește și a-și asuma responsabilitatea, comercialismul.

6, 15, 24

Acești bărbați sunt hedoniști, întruchiparea iubirii şi senzualității (Venus). Apreciază frumusețea, confortul și relaxarea. Au dorința de a ieși în evidență: cu aspectul, cunoștințele și situația lor financiară. Sunt persoane capabile să transforme negru în alb, au o energie foarte plăcută și mulți prieteni, sunt populari, atrăgători și plini de farmec. Dar acesta poate și un defect, din moment ce le este greu să reziste dorințelor, pot înlocui cu ușurință o femeie cu alta.

Reprezentanții acestor numere sunt bărbați înțelepți, au un simț al umorului subtil. În orice situație caută un compromis și îl găsesc, iar în relație – caută confirmarea abilităților mentale și a dezvoltării comune.

7, 16, 25

Cei născuți în zilele 7, 16 și 25 sunt oameni extrem de spirituali (Ketu). Un astfel de bărbat are o percepție detașată a lumii, care este în deplină armonie cu viziunea sa detașată din altă lume asupra a ceea ce se întâmplă. Este mereu cu capul în nori, iubește călătoriile și natura. Este foarte visător și face totul în felul său. Are o intuiție dezvoltată și multe daruri creative.

Deoarece a venit pe această lume pentru creștere spirituală, el are obiceiul de a dispărea pentru câteva zile sau chiar săptămâni – aceasta este o trăsătură a caracterului său.

8, 17, 26

Cei născuți în zilele de 8, 17, 26 sunt stâlpii societății noastre (Saturn). Un astfel de bărbat este realist, tinde spre putere, recunoaștere, succes. Este un individualist, hotărât și ferm. Cu toate acestea, este foarte receptiv, are o inimă bună – în exterior poate părea mai dur decât este în realitate. Este foarte muncitor și va duce orice sarcină începută până la capăt. În relații poate fi sensibil și vulnerabil. Dar dacă femeia îl poate înțelege și poate exprima această înțelegere, el va deveni un partener devotat și fidel.

9, 18, 27

Acești bărbați sunt războinici nobili (Marte). Marțienii au un simț înnăscut al dreptății, dar le este greu să facă față mâniei interioare. Un astfel de bărbat este condus de un impuls sexual puternic, care îi poate aduce unele dificultăți în viața personală. La exterior poate părea dur, dar în interior este tandru și blând – ca Soarele, poartă o mască pe tot parcursul vieții, pentru ca nimeni să nu ghicească cum este cu adevărat.

Un astfel de bărbat poate avea mulți prieteni, dar apropiați și devotați niciunul, pentru că este prea autoritar. Dintre trăsăturile pozitive se remarcă receptivitatea, disponibilitatea de a-i proteja pe ceilalți, sinceritatea, curajul.

Cunoscând punctele forte și slabe ale bărbatului, este important să nu tragi concluzii pripite – încearcă să te bazezi nu numai pe caracteristicile descrise, ci și pe propria intuiție, care îți va spune ce viitor te așteaptă alături de acest bărbat.