5 consecințe negative ale unei aventuri la locul de muncă.

O poveste de dragoste la locul de muncă este întotdeauna tentantă, puțin periculoasă, îți gâdilă nervii – de aceea, devine un joc interesant. Dar astfel de relații au adesea consecințe negative. Iată câteva dinte ele:

1. Bârfele

O perioadă aventura poate fi ascunsă, dar la un moment dat va deveni clar pentru toată lumea. Priviri, cuvinte, gesturi, puteți fi văzuți împreună – și imediat veți deveni obiectul de discuție al colegilor.

Multe motive pentru bârfe și conversații pot apărea dacă ai început o aventură cu șeful. Atunci nicio scuză nu te va ajuta, vei deveni obiectul glumelor, atacurilor și atenției deosebite în așteptarea „eșecului”.

2. Întâlniri inevitabile chiar și după despărțire.

Sentimentele s-au stins, aventura s-a terminat, dar tot trebuie să vă întâlniți – munca comună vă obligă. Și nu întotdeauna astfel de relații se termină pașnic, uneori întâlnirile ulterioare nu fac decât să-ți strice starea de spirit și să reducă semnificativ calitatea muncii.

Unul dintre participanți va trebui să se gândească la concediere, doar așa veți putea rupe cercul vicios.

3. O amenințare pentru carieră.

Sentimentele furtunoase trăite, intensitatea pasiunii și focul stins al iubirii – toate acestea îți ocupă mintea și te împiedică să lucrezi, iar când obiectul pasiunii este alături de tine, e și mai dificil.

Nu vreți să vă concentrați pe muncă, ci unul pe celălalt, sau, dimpotrivă, îți dorești să nu vă vedeți o vreme pentru a-ți înțelege sentimentele, iar acest lucru este imposibil. În acest caz, calitatea muncii este în pericol.

4. Risc pentru relație

Adesea, cuplurile sau doar partenerii care lucrează împreună au un factor suplimentar de stres – acasă ei continuă să discute problemele de serviciu și să se certe, să rezolve problemele, iar acest lucru nu se întâmplă întotdeauna într-o atmosferă calmă.

Este necesar să puteți evita asta, ieșind din birou. Totuși, dacă situația este tensionată și necesită luarea unei decizii, va fi dificil, va duce la supărare și certuri acasă.

5. Despărțirea dureroasă

Dacă totuși dragostea s-a încheiat și redeveniți doar colegi, ar putea să-ți fie greu să urmărești din exterior începutul unei noi relații al fostului iubit, în special dacă este o poveste de dragoste cu cineva de la birou .

Este bine dacă reușiți să vă despărțiți amical. În caz contrar, reproșurile, nemulțumirile și, uneori, conflictele deschise sunt inevitabile, iar acest lucru este greu pentru toți participanții „triunghiului”.