Zgârcenia prevestește trădare. Această regulă nu s-a schimbat.

Astăzi femeile sunt acuzate de lăcomie și comercialism; ele așteaptă ca bărbații să plătească într-o cafenea, așteaptă cadouri și flori. Mulți bărbați declară: ”Să-și cumpere singure! Sau să se mulțumească cu flori de câmp și un hamburger, dacă tot vor să mănânce din contul altora. Nu trebuie să se bazeze pe portofelul cuiva. Bărbații nu sunt obligați să plătească pentru toate capriciile femeilor.”

Știți care este adevărul? Dacă femeia tratează bărbatul serios și îl consideră un posibil partener, ea va aștepta cheltuieli și cadouri din partea lui. Și va fi foarte supărată dacă nu se întâmplă asta, tocmai pentru că îi place acest bărbat.

În trecut femeia nu avea banii ei. Chiar și fondurile proprii ajungeau la dispoziția soțului. Să fii căsătorită cu un bărbat zgârcit era groaznic și periculos. Un soț zgârcit își putea înfometa soția, ea umbla în zdrențe, trebuia să cerșească umilitor un ban pentru medicamente… De aceea, femeia instinctiv verifică dacă bărbatul este zgârcit sau nu.

Acesta este un program din trecut. Imaginează-ți că urmează să trăiești toată viața fără fonduri proprii și chiar fără pașaport? Fără un loc de muncă. Fără indemnizații sau salariu. În deplină dependență materială de o altă persoană, dând naștere copiilor; fără nicio speranță de pensionare. De aceea, zgârcenia speria și până astăzi, femeile reacționează atât de emoțional la zgârcenia masculină.

Într-o cafenea femeia va plăti cu ușurință pentru un bărbat de care nu este interesată – pentru un nepot sărac din sat sau un vizitator bătrân care nu are destui bani. Dar va fi foarte atentă la modul în care plătește bărbatul pe care îl place.

Deci, cadourile, buchetele, restaurantele și excursiile nu sunt altceva decât un test psihologic. Care aproape că și-a pierdut relevanța; Acum femeia are posibilitatea de a câștiga singură. Dacă soțul îi ia banii și pașaportul, ea poate merge la poliție. Ce sălbăticie! Dar anxietatea a rămas. Și înțelegerea faptului că omul zgârcit este periculos – de asemenea, a rămas. Deși nu întotdeauna suntem conștienți de asta.

De aceea, femeile nu trebuie acuzate de comercialism. Femeile așteaptă asta doar de la acei bărbați cu care și-ar dori să fie împreună.

Este normal să mergi la o cafenea cu un coleg sau un prieten și să plătească fiecare pentru sine. Dar să-i faci asta femeii pe care o iubești – este riscant. Chiar și cele mai puternice sentimente vor fi în pericol.

De la cei dragi, femeia așteaptă cheltuieli. Nu din lăcomie, în niciun caz. Ci pentru a înțelege – oare nu este periculos să-ți încredințezi viața unui astfel de om?

Acum femeile pot câștiga singure suficienți bani. Și lumea s-a schimbat. Dar frica de zgârcenie a rămas. Zgârcenia prevestește trădare. Această regulă nu s-a schimbat…