Cum să devii cea mai bună și unică pentru bărbatul tău: 7 trucuri feminine.

Orice femeie visează să devină unică pentru alesul ei. La începutul relației, ea vrea să-i câștige inima, iar cât de lungă va fi relația și cât de fericiți vor fi depinde nu numai de ea, ci și de el. Totuși femeile înțelepte au întotdeauna mici trucuri de rezervă, datorită cărora pot ține un bărbat aproape și pot deveni pentru el unice și de neînlocuit.

Iată ce trebuie să faci pentru asta:

1. Păstrează-ți întotdeauna calmul

Când femeia este foarte iritată sau simte furie, ea poate spune cuvinte urâte sau poate face ceva ce va regreta mai târziu. Agresivitatea excesivă și crizele de furie sperie bărbații. Cu toții suntem oameni vii, dar totuși merită să-ți păstrezi calmul și să încerci să-ți înfrânezi furia. Fă mici pauze în conversație, respiră adânc sau distrage-ți atenția cu ceva care te poate calma, fie că este o plimbare pe stradă sau o ceașcă de cafea fierbinte.

2. Nu te comporta cu el de parcă ar fi un copil.

Tutela și grija, dacă depășesc limitele rezonabile, transformă bărbatul într-un leneș infantil, confuz, incapabil să ia singur o decizie serioasă. Nu trebuie să-ți îngrijești partenerul, jucând rolul mamei. Supracontrolul fie vă poate distruge relația, fie vă va obosi pe ambii până la punctul în care nu veți mai dori să continuați. Unii bărbați se simt prost când partenera lor încearcă să le controleze fiecare pas, îi sună tot timpul și le dictează condiții.

3. Împărtășește cu el emoții pozitive.

Dacă știi să te bucuri de viață, nu te complexezi și cauți cu calm o cale de ieșire chiar și din cea mai dificilă situație, atunci bărbatul va fi încântat să fie alături de tine. Dar dacă te plângi tot timpul, înjuri, te plângi de viață și ești fixată pe complexele tale, atunci partenerul nu se mai grăbește acasă de la serviciu, pentru că nu vrea să asculte o altă porție de plângeri despre viața ta. Dacă vrei ca bărbatul să se grăbească mereu spre tine, nu-ți încrunta sprâncenele, ci încearcă să fii mereu pozitivă.

4. Dezvoltă-te.

Nu te opri niciodată la ceea ce ai obținut. Dezvoltă-te mereu pentru a fi interesantă nu numai pentru partenerul tău, ci și pentru tine. În niciun caz nu înceta să înveți ceva nou și nu renunța la obiectivele, hobby-urile și pasiunile tale.

5. Laudă-l. 

Bărbații sunt foarte susceptibili la laude, de aceea nu uita să-l lauzi periodic, amintindu-i cât de bun este. Dar motivul trebuie să fie unul real, nu fictiv, altfel bărbatul te va suspecta de lingușire.

6. Ascultă-l. 

Mulți bărbați nu sunt prea încântați de femeile care vorbesc non-stop. Cu toate acestea, este foarte important să-i spui partenerului tău cum te simți și la ce te gândești. Dar nu trebuie să uiți că și el uneori trebuie să vorbească și să împartă ceva important cu tine. Abilitatea de a asculta este o abilitate neprețuită pe care bărbații o apreciază foarte mult.

7. Rămâi slabă, măcar uneori.

Nu uita că ești femeie, de aceea nu-ți asuma prea multe. Este mai bine să lași bărbatul să se ocupe singur de unele probleme, fie că este vorba de înlocuirea unui robinet sau de rezolvarea problemelor financiare. Încearcă  să nu faci niciodată treburi masculine. Sunt lucruri pe care doar bărbații ar trebui să le facă, iar tu, aruncându-te în ambrazură, nu faci decât să-ți pierzi feminitatea.

Aceste șapte trucuri te vor ajuta să devii de neînlocuit pentru bărbatul tău! Nu ezita să le aplici în viața reală.