Scapă de aceste 14 obiceiuri dacă vrei să menții o relație bună cu partenerul tău.

Nu există oameni perfecți – nici femei, nici bărbați. De aceea, chiar dacă ambii sunteți îndrăgostiți, există mici detalii care s-ar putea să nu vi se potrivească.  Și este mai bine să le cunoști pentru a găsi limbă comună cu partenerul tău.

Deci, ce nu trebuie să faci pentru a nu-ți irita partenerul:

1. Nu-i povesti detaliat despre fostul iubit. Bărbatului nu-i va plăcea să fie comparat cu altul, la fel cum nici tu nu ți-ai dori să-ți imaginezi că este în brațele altei femei.

2.  Nu considera că „toți bărbații sunt la fel”. Această expresie este capabilă să distrugă orice relație potențial fericită.

3. Nu-ți face planuri mari după „prima noapte împreună”. Dragostea și s*xul nu sunt întotdeauna același lucru. Dacă totul merge bine, atunci consideră că ești foarte norocoasă, iar dacă nu, cu astfel de conversații nu vei face decât să-l sperii.

4. Nu-i provoca intenționat gelozie. Femeile, de altfel, nu sunt nici ele încântate de acest sentiment. Cel mai probabil bărbatul va suferi, se va enerva… sau chiar va pleca.

5. Ajunși la un restaurant, nu comanda „doar o salată”. E bine să ai grijă de silueta ta, dar el a fost atât de bucuros să te invite și să împartă plăcerea cu tine. De aceea, uită de diete când sunteți împreună.

6. Nu-i încălca „spațiul”. Da, e greu de înțeles de ce toate lucrurile lui sunt îngrămădite și el este ferm convins că așa arată ordinea ideală. Dar dacă vorbim despre munca sau hobby-ul lui, atunci este mai bine să nu intervii.

7. Nu sta în baie ore întregi. Bărbatului îi este foarte greu să înțeleagă ce faci acolo atât de mult timp: el are nevoie doar de cinci minute pentru a se pregăti.

8. Nu vorbi cu indicii. Bărbatul cu siguranță nu va înțelege că este obligat să facă ceva ce nu i-ai cerut. Nu trebuie să speri că îți va citi gândurile, chiar dacă este foarte îndrăgostit. De aceea, vorbește direct dacă vrei să obții un rezultat și să eviți supărările.

9. Nu-i cere discuții sincere. Fericirea este atunci când ești înțeles. Femeile pot vorbi cu ușurință și cu plăcere despre experiențele lor, în timp ce bărbații mai rar au un astfel de talent. Arată tact și răbdare: încetul cu încetul, va învăța să aibă mai multă încredere în tine.

10. Nu-i ctitica în mod constant pe toți. Nu aștepta să fie de acord cu tine și să susțină de bunăvoie conversația. Și nu pentru că nu ar avea propria opinie. El doar crede că viața ta ar trebui să fie mai importantă pentru tine.

11. Nu-i întâlni cu ostilitate prietenii. Aici critica directă este sortită eșecului. Chiar dacă pentru tine este evident că îl influențează negativ – nu poți face nimic în privința asta: aceasta este „prietenia masculină sfântă”.

12. Nu-l invita la cumpărături. Dacă pentru el această activitate nu este o plăcere, mai bine mergi la cumpărături cu o prietenă.

13. Nu-l suprima cu dreptatea ta. Știu că ai vrea să exclami: „Vezi, ți-am spus!”, dar nu o face. El deja se simte prost și rușinat.

14. Nu-i cere raportul. Indiferent cât de puternice sunt sentimentele care vă leagă, pentru el este important să se simtă ca un bărbat independent și mândru! De aceea, este mai bine să eviți reproșurile.