5 trăsături feminine care sperie și resping bărbații. Iată de ce.

Pe cine aleg bărbații și de ce?

Fiecare persoană încearcă să-și găsească idealul său în această lume. Majoritatea femeilor cred că bărbații preferă blondele înalte cu trăsături exterioare perfecte. De aceea, încearcă tot felul de diete care, de cele mai multe ori, dăunează organismului. Femeile fac multe sacrificii de dragul bărbaților, dar în realitate nimeni nu are nevoie de ele. Nimeni nu va aprecia cu adevărat eforturile tale. Asta ar însemna să fii iubită, în primul rând, pentru imagine.

Gândește-te la asta și în loc să ”pictezi” idealul, poate că merită să adaugi în relație mai multă realitate? Dacă în lume ar exista un standard al frumuseții, nu ar mai fi oameni. Dar nu uita că bărbații iubesc în primul rând cu ochii. Însă dacă caută mai adânc pot determina că pe lîngă trăsăturile exterioare există idealuri și pentru trăsăturile interioare. Fiecare bărbat le are pe ale sale. 

Pentru unii – ar fi să-și vadă femeia într-o ținută sexy, pentru alții este privirea fermecătoare. Mulți bărbați preferă ca în femeia lor să se combine trăsături precum: bunătatea, simțul umorului, interesele similare. Pentru unii bărbați nu este nimic mai atractiv decât femeia care îl ascultă cu interes.

Dar pe lângă trăsăturile fermecătoare există și cele care resping bărbații:

1. Femeia încearcă să ocupe rolul șefului în relație. Bărbații nu suportă când femeile sunt mai presus decât ei. În astfel de relații apar certuri frecvente pentru cine va deține rolul de lider.

2. Femeia nu este pasionată de nimic. Ea este interesată doar cum să cheltuie banii și unde să se odihnească. Astfel de femei nu sunt capabile să atragă ca un interlocutor bun, chiar dacă vor avea caracteristici exterioare ideale.

3. Femeia se comportă într-un mod necorespunzător. Bărbații sunt speriați de cele care au uitat de calitățile lor feminine și au un comportament masculin.

4. Femeia este interesată doar de bunurile materiale. De cele mai multe ori bărbații nu sunt capabili să satisfacă toate cerințele femeii și relația se destramă rapid.

5. Femeia este prea geloasă. În special, dacă această gelozie este nejustificată. Bărbatul nu este capabil să suporte asta și nici nu vede rostul să continue relația.

Fiecare femeie ar trebui să țină cont de aceste sfaturi, dacă își dorește o relație fericită pe termen lung.