Bărbații au numit 11 tipuri de mesaje cu care nu merită să-i deranjezi.

Astăzi cea mai mare parte a relațiilor se întâmplă prin corespondență. Acolo poți să începi o relație, cât și să te despărți. De aceea, este important să cunoști câteva reguli, deoarece majoritatea bărbaților au o atitudine diferită față de acest tip de comunicare decât femeile. Iată cîteva tipuri de mesajele pe care nu ar trebui să i le trimiți:

1. Mesaje cu multe fotografii

Poate vrei să-i trezești interesul față de tine, dar nu exagera. Mai bine fă-l să-și dorească mai mult.

2. ”Mă plictisesc, povestește-mi ceva.”

Poate părea o modalitate ușoară de a începe o conversație, dar nu este foarte plăcut când oamenii îți scriu doar atunci când se plictisesc.

3. ”Unde ești?”

Un astfel de mesaj ”țipă” despre obsesia ta, mai ales la începutul unei relații. Cu excepția cazului în care ați stabilit o întâlnire, iar el întârzie. Nu-l întreba unde este, bărbatul va decide că îi încalci libertatea.

4. ”Ce este între noi?”

Această conversație mai devreme sau mai târziu se va întâmpla, dar nu trebuie să o faci prin corespondență. Altfel, riști să-l sperii. Mai bine așteaptă un moment oportun când vă întâlniți în persoană.

5. Doar emoji, fără text.

Majoritatea bărbaților nu iubesc emoticoanele. Și dacă într-un mesaj sunt tolerabile (într-o cantitate limitată), atunci doar emoticoanele fără text sunt tabu. Bărbatul puțin probabil va înțelege ce ai vrut să-i spui.

6. Prima declarație de dragoste. 

Acesta este un pas important în orice relație – primul ”Te iubesc”. Dar nu merită să-l faci printr-un mesaj.

7. Un mesaj foarte lung

Poate că îl va citi, dar puțin probabil îți va răspunde în același mod extins. Iar un răspuns scurt cu siguranță te va indispune. De aceea, dacă ai o poveste lungă pe care vrei să o împărtășești cu el, spune-i să te sune sau să vă întâlniți.

8. ”Ce îți place la mine?”

Nu-i trimite niciodată acest mesaj. Acesta este un semn al îndoielii de sine, care respinge.

9. ”Primești mesajele mele? Doar verific.”

Dacă nu răspunde mult timp, atunci nu vrea să-i mai scrii. Oamenii sunt ocupați și nu pot răspunde întotdeauna rapid.

10. ”Trebuie să vorbim.”

De ce să-l faci nervos din timp? Mai bine așteaptă întâlnirea, altfel cine știe ce își va inventa.

11. ”Am o întârziere de ciclu…”

Chiar dacă este așa, nu trebuie să-i spui despre asta printr-un mesaj. Această situație merită cel puțin un apel telefonic, dar este mai bine să-i spui în persoană.