Cum să creezi „chimie” cu orice bărbat: 9 sfaturi utile.

Când începi să te întâlnești cu un bărbat, nu știi dacă se mai întâlnește și cu altcineva. Dar îl poți influența să te aleagă pe tine. Pentru asta ține cont de următoarele sfaturi:

1. Menține contactul vizual continuu.

La început, nu prea mult – numără până la 3 – pentru a nu speria bărbatul. Dar pe măsură ce vă cunoașteți, te poți uita mai mult în ochii lui. Contactul vizual apropie oamenii – este dovedit științific.

2. Folosește atingerile, dar nu depăși limitele. 

Contactul fizic ajută la întărirea legăturii dintre oameni. Trebuie doar să găsești un echilibru. Prea multe atingeri la începutul unei relații poate fi inconfortabil, dar dacă nu-l atingi deloc, ar putea crede că ești rece și distantă. Nu-ți fie teamă să fii prima care atinge bărbatul în timpul unei conversații, la o întâlnire sau la despărțire.

3. Râdeți împreună.

Dacă aveți un simț al umorului similar, terbuie să folosești asta. Bărbaților le plac femeile care știu să râdă, inclusiv de sine. Râsul vă va ajuta să vă relaxați și să fiți mai naturali.

4. Planifică întâlniri care vor fi pe placul amândurora.  

Planificând o întâlnire, vei da dovadă de inițiativă și îi vei da de înțeles că îl placi. Ar fi frumos să încercați ceva nou împreună, să ieșiți din zona de confort – primele impresii comune vă vor ajuta să vă apropiați.

5. Ascultă-l pentru a-l cunoaște mai bine. 

Uneori, femeia poate vorbi la nesfârșit – fie din cauza caracterului, fie din cauza nervilor. Dar pentru a te apropia de bărbat, trebuie să fii capabilă să-l asculți. Lasă-l să vorbească, să împartășească gânduri, devino sursa lui de confort și mângâiere. Ascultă-l despre hobby-urile sale, află mai multe despre ceea ce îl face fericit.

6. Flirtează cu el. 

Dacă îți place bărbatul, nu fi inabordabilă. La început, el este interesat să te cucerească, dar pe măsură ce relația progresează, trebuie să-i arăți interesul tău.

7. Ai grijă cum arăți. 

Nu trebuie să arăți ca un supermodel sau ca fosta lui iubită, dar trebuie să fii îngrijită și să te îmbraci frumos.

8. Alege un parfum special pentru întâlnirile cu el. 

Ar trebui să mirosi bine: a curățenie, a parfumul tău special. În curând, acest parfum va rămâne în mașina lui, în patul lui și îi va aminti de tine.

9. Vorbește direct și deschis

Bărbații nu pot citi gândurile și se enervează foarte tare când femeia îi obligă să o facă. El nu poate ști ce simți și ce gândești. Deci, vorbește. El va aprecia sinceritatea ta.