Bărbații au numit 8 secrete principale despre care nu știu femeile lor.

Indiferent cât de bine îți cunoști bărbatul, probabil că sunt lucruri pe care nu le știi despre el. La urma urmei și femeile au secrete față de bărbații lor. Chiar și fiind într-o relație, fiecare are dreptul la ceva personal, intim. Dacă te-ai gândit la ceea ce nu știi despre bărbatul tău sau despre bărbați în general, iată ce ne-au mărturisit chiar ei.

1. „Și noi avem nevoi emoționale”

Bărbații au necesitatea să se simtă apreciați și doriți. Ei nu sunt învățați să-și exprime emoțiile, ei sunt învățați să păstreze emoțiile în sine, dar asta nu înseamnă că nu au nevoi.

2. ”Avem nevoie de sprijinul vostru.”

Poate se comportă ca niște lupi singuratici, dar, de fapt, chiar au nevoie de sprijinul partenerei. Pentru orice bărbat este important să știe că femeia sa îl susține și crede în el. Dar nu o va spune direct.

3. S-a întâlnit cu altele, când de abia v-ați cunoscut.

Nu toți bărbații, dar de obicei mulți dintre ei, continuă să întâlnească cu mai multe fete în același timp, până când își dau seama că își doresc o relație mai serioasă cu una dintre ele.

4. Probabil te-a înșelat.

Cine va recunoaște că a înșelat înainte (nu neapărat pe tine)? Această mărturisire nu îl va pune în cea mai bună lumină. Dar ție îți este credincios.

5. „Și noi avem complexe legate de aspect”.

„Dacă nu ne place cum arată corpul nostru, putem fi la fel de sensibili și nesiguri ca și femeile.”

6. „Îți considerăm prietenele atractive”.

„Nu vă vom spune despre asta, ca să nu vă simțiți nesigure. Și nu vrem să fiți supărate pe prietenele voastre. Dar asta nu înseamnă că nu ne iubim partenera. Doar că observăm și frumusețea altora.”

7. Mințim pentru a evita certurile.

Majoritatea bărbaților preferă să păstreze pacea și liniștea în relație. De aceea, uneori pot minți – dar este o minciună inocentă, doar pentru a evita izbucnirile emoționale inutile.

8. „Avem un trecut intim bogat”.

Ei bine, ce bărbat cu un trecut intim furtunos îi va spune sincer partenerei sale totul despre el? Doar cei sinucigași! Femeile cu un trecut similar ar trebui să înțeleagă.