9 motive pentru care bărbatul se preface că te iubește.

De ce s-ar preface cineva că te iubește? Oare există oameni atât de cruzi care sunt dispuși să joace acest rol?

Adevărul este că foarte multe femei rămân cu bărbații care nu le iubesc. De ce ar face bărbatul asta? Are motivele și beneficiile sale. Dar nu va admite niciodată, ci îți va spune că inventezi totul.

9 motive pentru care oamenii se prefac că iubesc:

1. El însuși nu știe ce vrea de la tine.

El nu știe nici ce vrea de la viața sa. Cu tine se simte confortabil și i se pare că face totul corect. Te consideră suficient de bună pentru el, de aceea se preface, decât să plece și să fie singur.

Cel mai probabil crede că în cele din urmă te va putea iubi. Și nici nu-și dorește drama despărțirii, iar apoi să-și caute o altă femeie.

2. Nu are planuri de viitor

Când omul nu are obiective și idei despre viitorul său, se ține de puținul pe care îl are. În acest caz, de tine. Ești singura constantă din viața lui, iar dacă te pierde (chiar dacă nu te iubește), nu va mai avea nimic. Da, e egoist, dar nu-i pasă.

3. Vrea să demonstreze ceva

Sie și altora. Vrea să demonstreze că a reușit în viață, inclusiv în viața personală. Poate că vrea să-și demonstreze că este capabil să fie într-o relație serioasă cu o femeie minunată. Poate că are probleme cu încrederea în sine și are nevoie de tine pentru a simți că cineva îl place așa cum este.

4. Iubește să se laude.

Ești o femeie frumoasă, de succes și îi place să se laude altora că l-ai ales. Vrea ca toți să-l invidieze.

5. Are motive pentru asta.

Poate că este un narcisist și un manipulator și vrea să te facă să suferi, să fii dependentă de el. Poate că are nevoie de o victimă, nu de iubire. În acest caz, bărbatul la început se comportă foarte frumos, însă, în timp, masca sa cade, iar tu deja vei fi îndrăgostită de el.

6. Vrea copii.

Dacă vorbește constant despre moștenitori, te obligă să naști cât mai curând un copil, atunci s-ar putea să te vadă doar ca pe o sursă de procreare.

7. Vrea să-i provoace gelozie fostei iubite.  

Poate că fosta i-a frânt inima și acum vrea să o rănească în același mod, etalând relația voastră.

8. Poate că este interesat de banii tăi. 

Sau de apartamentul tău. Poate că nu are unde locui sau vrea să se infiltreze în cercul tău social mai înalt.

9. Simte presiunea societății pentru a-și întemeia o familie.

Toți cei din jurul lui s-au căsătorit și au copii. Deși ceasul biologic al bărbaților nu ticaie la fel de repede precum al femeilor, el este presat de discuții că este timpul să-și întemeieze o familie.

Asta nu înseamnă că este dispus să te suporte indiferent de situație. Probabil se simte bine și confortabil cu tine, doar că nu este neapărat iubire.