7 tipuri de relații despre care multe cupluri se sfiesc să vorbească.

Unele relații sunt mai des întâlnite decât v-ați putea imagina. Dar oamenii pur și simplu nu vorbesc des despre ele de teamă să nu fie judecați. De exemplu:

1. Căsătoria fără s*x.

Și nu întotdeauna astfel de cupluri sunt nefericite. Nu înseamnă că în aceste familii unul îl înșeală pe celălalt. Există multe motive pentru care oamenii trăiesc așa – fără s*x sau făcându-l foarte rar. Și li se potrivește totul.

2. Relațiile alternative.

De exemplu, swingerii, relațiile poligame. Despre ele nu se vorbește, pentru a nu provoca critici și priviri piezișe.

3. Relația în trei.

Și nu întotdeauna este vorba despre s*x. De exemplu, cuplurile homosexuale adesea sunt într-o relație cu sexul opus pentru a-și crea o familie, pentru a avea copii și pentru ca ambii părinți să participe la creșterea lor.

4. Căsătoria platonică

Nu este același ca și căsătoria fără s*x. Relațiile platonice nu au inițial tentă romantică sau sexuală. Partenerii se cuplează pentru că se simt bine și confortabil împreună, pentru că așa e mai profitabil pentru ei și li se potrivește ambilor. Cu excepția celor cărora le-ar putea povesti despre asta.

5. Femeile întreținute

De obicei, li se potrivește bărbaților care nu doresc sau nu au timp să construiască o relație, dar sunt dispuși să ofere și puțină atenție în schimbul intimității.

6. Cuplurile cu o diferență mare de vârstă.

Deși este o relație mai greu de ascuns, multe cupluri sunt reticente să vorbească despre asta, deoarece în societate astfel de relații încă mai sunt condamnate.

7. Adepții fetișismului. 

Cuplurile care au preferințe speciale în intimitate nu sunt dispuse să vorbească cu toată lumea despre asta. Se pare că și ”secretul” este un element incitant.